5 moduri prin care poți câștiga bani când ai o mașină de cusut

0

Când ești pasionată de croitorie, puține lucruri îți creează mai multă plăcere decât să intri în camera de lucru, să închizi ușa și să petreci câteva ore printre țesături, tipare și accesorii, lucrând la un nou proiect. Dacă îți place atât de mult să coși și te gândești la posibilitatea de a câștiga bani, îți prezentăm 5 moduri prin care pasiunea de a coase la mașina de cusut se poate transforma într-o mică afacere.

 

Lucrul grozav despre a câștiga bani cu o mașină de cusut este că există atât de multe moduri de a face asta. Odată ce decizi în ce direcție să te îndrepți și ce te pasionează mai mult să coși, poți alege să te dezvolți și mai mult și să investești timp în dezvoltarea unei afaceri.

 

Iată așadar, cum poți câștiga bani dacă ai o mașină de cusut:

 

  1. Modificarea și repararea hainelor

 

Oricât de distractiv ți se pare, cusutul are și latura lui practică. Mulți oameni au haine pe care le iubesc prea mult pentru a le arunca. Dar nu mai pot purta acele articole, deoarece au un tiv rupt, fermoare stricate sau zone deteriorate.

 

Repararea sau modificarea hainelor este întotdeauna mai puțin costisitoare decât a cumpăra ceva nou. În plus, există haine noi care nu vin întotdeauna așa cum ne-am dori și au nevoie de modificări și retușuri, iar pentru aceste servicii poți câștiga bani. Unii dintre acești oameni ar fi bucuroși să plătească pe cineva, să le repare o jachetă, o rochie sau o pereche de blugi preferate.

Serviciile de retuș haine sunt foarte căutate, deoarece mulți potențiali clienți vor apela la tine deoarece le este greu să găsească haine care să li se potrivească perfect.

 

  1. Crearea unor piese unice

 

Dacă îți place să-ți confecționezi propriile piese vestimentare, atunci poate că acesta este punctul de plecare pentru a câștiga bani cu o mașină de cusut. Poți face articole de îmbrăcăminte potrivite persoanelor de orice formă, dimensiune sau tip de siluetă? Dacă da, poți câștiga bani făcând diferite piese de îmbrăcăminte.

 

Pentru ca business-ul tău se se diferențieze cu ce există pe piață, pune accent pe faptul că piesele pe care le faci sunt unice și personalizate. Mulți oameni își doresc să aibă cele mai interesante haine la modă, dar nu își pot permite să plătească pentru prețuri de designer.

De asemenea, poți face bani cu o mașină de cusut făcând ținute pentru ocazii speciale. Pot fi costume speciale de petrecere pentru copii sau adulți, pot fi ținute speciale de ocazie sau chiar rochii de mireasă. Există business-uri de croitorie care se ocupă exclusiv de nunți, făcând rochii pentru mirese, rochii pentru nașe, domnișoare de onoare sau oricine altcineva care are nevoie de o ținută specială.

 

  1. Decorațiuni pentru casă

 

Dacă nu ești o persoană pasionată de fashion, iar adevărata ta pasiune este să faci obiecte de decor pentru casă, cum ar fi perdele, fețe de pernă, fețe de masă, atunci acesta ar trebui să fie obiectivul de a face bani cu mașina de cusut. Găsește o direcție unică, o nișă încă neexplorată așa mult pe piață, și creează acele decorațiuni tetile pentru casă cu amprenta ta unică.

 

Un lucru grozav în a construi afacerea în jurul fabricării de articole de decor pentru casă este că orice comandă pe care o primești are potențialul de a crește. De exemplu, dacă cineva dorește o lenjerie de pat pentru copii, întreabă dacă ar dori și perdele și fețe de pernă asortate pentru camera copilului.

 

Dacă o persoană îți spune că are nevoie de o față de masă pentru bucătărie, întreabă dacă nu-și dorește să asorteze și placemate-uri pentru farfurii sau fețe de perne pentru scaune de luat masa. De cele mai multe ori, răspunsul va fi „Da!”

 

  1. Lecții de croitorie

 

Multor oameni le-ar plăcea să învețe să coasă la mașina de cusut, ca hobby în timpul liber. Poate că nu își permit cursurile unei școli de croitorie sau nu au timpul necesar să meargă în anumite locații. Foarte mulți nu își pot rearanja programul pentru a participa la un curs care se întâlnește la o oră stabilită o dată sau de două ori pe săptămână.

 

Bineînțeles, există cărți, reviste și site-uri de specialitate care îi pot ajuta să învețe acest lucru. Dar, unele persoane preferă să învețe direct de la o persoană, care îi poate învăța elementele de bază, le poate corecta rapid greșelile și le poate răspunde la întrebări în timp real.

Oameni ca acesta ar plăti cu plăcere o anumită taxă pentru sesiuni individuale cu un tutore de cusut. Și acel profesor de croitorie ai putea fi tu. Nu trebuie să știi suficient de mult pentru a fi profesor de croitorie, dacă aceasta e temerea ta. De fapt, dacă ai o înțelegere solidă a celor mai elementare abilități de cusut, ai multe de învățat pe cineva care nu știe nimic despre cum funcționează o mașină de cusut. Pentru a face lecțiile cât mai simple și atractive pentru cât mai multe persoane, puteți face lecții online cu ajutorul aplicațiilor video.

 

  1. Tipare de croitorie

 

Dacă pe lângă cusutul la mașină te descurci foarte bine cu computerul, poți lua în considerare vânzarea tiparelor de croitorie digitale. Tiparele digitale sunt în creștere, deoarece costă mult mai puțin decât modelele de hârtie. Vei avea nevoie de abilități de design grafic și software specializat pentru a realiza modele digitale de calitate.

 

Obținerea primelor vânzări poate fi mai dificilă. Dar, odată ce ai câțiva clienți fericiți care răspândesc vestea despre produsele tale, mica ta afacere va începe să înflorească. Utilizează lumină naturală și fundaluri frumoase. Postează cât mai multe fotografii ale fiecărui articol din mai multe ipostaze. Apoi scrie descrieri detaliate ale fiecărui articol, cu dimensiunile, tipurile de material utilizate și metodele folosite la realizarea fiecărui articol.

Citește și