7 modele de unghii perfecte pentru concediul din această vară

0

Sezonul de vară este unul dintre cele mai așteptate sezoane, în special pentru concediu și pentru acele locuri minunate în care ne dorim să mergem.

În timp ce fiecare dintre noi avem preferințe diverse de a ne petrece concediul, aspectul unghiilor noastre se poate adapta oricărei locații sau preferințe.

Fie că iubești muntele, marea sau pur și simplu îți dorești să călătorești în mai multe locuri, unghiile tale nu trebuie să fie o corvoadă în concediu, din contră. Acestea îți completează perfect look-ul și ținutele de vară.

Pentru a te asigura că nu vei pierde timp în concediu cu pictatul unghiilor, alege să folosești produse profesionale precum cele de pe GEOLENN.COM sau apelează la un salon de manichiură, care îți va oferi manichiura perfectă care va rezista pe toată perioada concediului.

Culorile, modelele, imprimeurile sau forma unghiilor sunt nelimitate ca și opțiuni, deci alege de fiecare dată, ceea ce te reprezintă. Indiferent că ești o fire romantică, una sensibilă sau una puternică, unghiile spun multe lucrui despre tine și personalitatea ta, deci opteează pentru acele modele potrivite. Oricum, pe perioada concediile se recomandă nonconformismul, deci poți încerca o manichiră complet diferită de ceea ce poți în fiecare zi, acasă.

Iată 7 modele din care să te inspiri.

Palmieri

              

Ce model poate vorbi mai mult despre vacanța de vară și locurile exotice, decât o manichiură cu palmieri, nuanțe de albastru și roz, al apusului de soare? Aici, te poți juca cu nuanțele dar și cu forma unghiei, aceste modele fiind potrivite chiar și pentru unghiile pătrate.

 

Zbor

              

  Un mesaj foarte clar de vacanță este cel al zborului. Cum ar fi să îl porți inclusiv pe unghii, în timp ce te bucuri de peisaje de vis și de o ținută perfectă de vară? Un avantaj al acestui model este că îl poți purta nu doar pe perioada concediului, cât și pe întrega perioadă a verii.

 

Pepene roșu

Deliciosul și încântătorul pepene roșu este perfect de pus pe unghii în concediu. Nonconformist dar cu o senzație fresh și foarte multă culoare, va atrage nu doar privirile celor din jur, dar și o energie pozitivă.

 

Sailor

Pentru o personalitate puternică, iubitoare de mare și călătorii pe apă, o astfel de manichiură se va potrivi perfect pentru concediul tău de la mare.

 

 

Neon

Dacă nu te poți hortărî la o singură nuanță din aceste culori strălucitoare, alege-le pe toate, pentru că acest lucru merge de minune pe perioada zielelor de vară și mai ales, la malul mării.

Culori metalice

Culorile metalice fac ravagii în razele soarelui, indiferent de nuanța pentru care optezi. Nu uita și de aplicații diverse pentru a aduce și mai multă strălucire și optează pentru acele culori ce îți vor scoate în evidență, broznul.

 

Alb sidefat

Albul cu străluciri colorate este o adevărate minune pe perioada de vară, atunci când soarele stă ore bune pe cer și se oglindește în manichiura ta. Se asortează perfect cu orice tip de ținută și îți oferă și o eleganță aparte.

Citește și