Actualitate

A apărut ediția cu numărul 19 Cetățeanul! Care sunt cele mai importante subiecte

A apărut ediția cu numărul 19 Cetățeanul! Care sunt cele mai importante subiecte

Autoliv

Ediția cu numărul 19 a publicației Cetățeanul pe hârtie se află la chioșcuri. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Subiectul care deschide ediția din această săptămână vizează Universitatea Europeană Drăgan, care se află la un pas de colaps. Una dintre facultăți nu a mai început noul an universitar. Aflați de ce doar din paginile săptămânalului Cetățeanul.

Cetățeanul vă prezintă în pagina 5 detaliile cazului consilierului local Albin Gaidoș, implicat în afaceri cu romii evazioniști de la Strehaia, dar și ale celorlați lugojeni care ar fi derulat afaceri cu aceeași rețea.

Copiii și bolnavii operați de la spitalul lugojean, ținuți fără căldură. De ce unitatea se află în această situație aflați din paginile ediției apărute astăzi.

Tot din această ediție aflați cât de școliți sunt primarii din zona Lugoj-Făget-Buziaș. Constantin Stoi de la Boldur, Dănuț Stoica, Gavojdia, Petru Carebia, Coștei și Ioan Sima, Victor Vlad Delamarina sunt doar câțiva dintre edilii șefi întrebați de Cetățeanul despre studiile absolvite.

Printre subiectele acestei ediții se mai numără povestea lugojencei plecată să facă voluntariat în Uruguay, stadiul negocierilor cu elvețienii care anunțau deschiderea la Lugoj a fabricii de biscuiți și  că sportivei Corina Căprioriu i-a fost decernat titlul de Maestru Emerit al Sportului.

În continuare din ediția tipărită puteți decupa taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii. Din această lună, un televizor și 250 de kg de sămânță de grâu, dar și cele cu care v-ați obișnuit: un plin de benzină, un coș de alimente, un tort, o consultație medicală etc.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017
%d blogeri au apreciat: