A împărţit trecătorilor bancnote furate

0

Un bărbat cu barbă albă a jefuit o bancă din Colorado, cu două zile înainte de Crăciun, şi a împărţit apoi bancnotele trecătorilor cărora le-a urat Sărbători Fericite, informează mass-media locale citate de AFP.

Poliţia din Colorado a confirmat relatările într-un comunicat, explicând că „un bărbat alb şi în vârstă” a ameninţat personalul unei bănci din Academy în Colorado Springs cu ajutorul unei arme neidentificate, înainte de a fugi din clădire cu un vraf de bancnote a cărui sumă nu a fost precizată.

„El a scos din sac mai multe bancnote şi a început să le arunce în sus strigând Crăciun Fericit”, a povestit Dion Pascale, care a fost martor la scenă, postului local de televiziune KKTV 11 News.

Bărbatul, David Wayne Oliver în vârstă de 65 de ani, a fost arestat fără să opună rezistenţă într-o cafenea din apropierea incidentului, a precizat poliţia.

Poliţiştii au precizat că el nu era înarmat în momentul arestării.

Mai mulţi trecători au încercat să restituie banii furaţi din bancă, potrivit martorilor intervievaţi de mass-media locale.

Totuşi, un responsabil a poliţiei a declarat ziarului Denver Post că mai multe mii de dolari încă nu au fost recuperate.

Sursa: News24.ro.

Citește și