Autoliv Lugoj

Sport

A treia victorie consecutivă pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II

A treia victorie consecutivă pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II

Cetateanul Lugoj

Etapa a XI-a din cadrul Ligii a IV-a Timiş a rezervat o victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II. Elevii lui Lucian Stoica şi Dan Bidiviu s-au impus cu scorul de 4-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Unirea Banloc, bifând cea de-a treia victorie consecutivă în acest tur de campionat.

După o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0, în care lugojenii s-au întrecut în ratări, în situaţii de unu la unu cu portarul advers, descătuşarea a venit, după cum era normal conform cursului jocului, în partea a doua a meciului. Primul gol a fost marcat în minutul 55 de către Beniamin Dobra. Antrenorul jucător Lucian Stoica şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de două ori, în minutele 65 şi 70, iar Graţian Tătar a închis tabela în minutul 85.

“Şi în prima repriză au fost ratări peste ratări, ocazii monumentale de a marca, nu a vrut să intre mingea deloc în poartă. Cred că am fost prea crispaţi şi ne-am dorit prea mult să marcăm. Această victorie este rezultatul muncii pe care jucătorii o depun aproape zilnic la antrenamente. Ţin să le mulţumesc pentru efortul depus şi mă bucur că am reuşit să legăm trei victorii la rând în acest tur de campionat”, a declarat Lucian Stoica, antrenorul jucător al formaţiei lugojene.

În urma victoriei obţinute, a doua echipă de fotbal a Lugojului se poziţionează pe locul şapte în clasament, cu 22 de puncte acumulate, la egalitate cu Voinţa Maşloc şi Avântul Periam, precedentele două clasate. Podiumul este ocupat, în ordine, de Pobeda Dudeştii Vechi, Ghiroda şi Dumbrăviţa.

Rezultatele complete ale etapei au fost: Progresul Ciacova- Marcel Băban Jimbolia 2-0, Voinţa Maşloc- Ghiroda 1-2, Progresul Gătaia- Murani 3-1, Avântul Periam- Unirea Sânnicolau Mare 1-1, Cocoşul Orţişoara- Peciu Nou 6-0, Pobeda Dudeştii Vechi- Dumbrăviţa 0-0, Seceani- Timişul Şag 1-1, Voinţa Biled- Arsenal Flacăra Făget 4-0, CSM Lugoj II- Unirea Banloc 4-0.

Echipa de fotbal CSM Lugoj II va evolua în următoarea etapă în deplasare la Dumbrăviţa. Meciul va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, cu începere de la ora 11. Dumbrăviţa ocupă în acest moment locul al treilea în clasament, iar în cazul unei victorii a lugojenilor, CSM Lugoj II ar putea urca pe podiumul Ligii a IV-a Timiş.

“Va fi un meci greu, dar îl vom aborda cu maximă seriozitate şi vom încerca să scoatem toate cele trei puncte puse în joc. Echipa este în creştere de formă, are un moral bun şi există toate premisele de a obţine un rezultat pozitiv”, a adăugat Lucian Stoica.

CSM Lugoj II: Micşa, Peptănuş, Loga, Făgeţan, Ardelean Claudiu, Vânătu, Marta, Predescu, Dobra, Olariu, Stoica. Au mai intrat Roberto Ardelean, Paul Ardelean, Graţian Tătar şi Pătraşcu. Antrenori: Lucian Stoica, Dan Bidiviu.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: