Sport

A treia victorie consecutivă pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II

A treia victorie consecutivă pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II

Autoliv

Etapa a XI-a din cadrul Ligii a IV-a Timiş a rezervat o victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II. Elevii lui Lucian Stoica şi Dan Bidiviu s-au impus cu scorul de 4-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Unirea Banloc, bifând cea de-a treia victorie consecutivă în acest tur de campionat.

După o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0, în care lugojenii s-au întrecut în ratări, în situaţii de unu la unu cu portarul advers, descătuşarea a venit, după cum era normal conform cursului jocului, în partea a doua a meciului. Primul gol a fost marcat în minutul 55 de către Beniamin Dobra. Antrenorul jucător Lucian Stoica şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de două ori, în minutele 65 şi 70, iar Graţian Tătar a închis tabela în minutul 85.

“Şi în prima repriză au fost ratări peste ratări, ocazii monumentale de a marca, nu a vrut să intre mingea deloc în poartă. Cred că am fost prea crispaţi şi ne-am dorit prea mult să marcăm. Această victorie este rezultatul muncii pe care jucătorii o depun aproape zilnic la antrenamente. Ţin să le mulţumesc pentru efortul depus şi mă bucur că am reuşit să legăm trei victorii la rând în acest tur de campionat”, a declarat Lucian Stoica, antrenorul jucător al formaţiei lugojene.

În urma victoriei obţinute, a doua echipă de fotbal a Lugojului se poziţionează pe locul şapte în clasament, cu 22 de puncte acumulate, la egalitate cu Voinţa Maşloc şi Avântul Periam, precedentele două clasate. Podiumul este ocupat, în ordine, de Pobeda Dudeştii Vechi, Ghiroda şi Dumbrăviţa.

Rezultatele complete ale etapei au fost: Progresul Ciacova- Marcel Băban Jimbolia 2-0, Voinţa Maşloc- Ghiroda 1-2, Progresul Gătaia- Murani 3-1, Avântul Periam- Unirea Sânnicolau Mare 1-1, Cocoşul Orţişoara- Peciu Nou 6-0, Pobeda Dudeştii Vechi- Dumbrăviţa 0-0, Seceani- Timişul Şag 1-1, Voinţa Biled- Arsenal Flacăra Făget 4-0, CSM Lugoj II- Unirea Banloc 4-0.

Echipa de fotbal CSM Lugoj II va evolua în următoarea etapă în deplasare la Dumbrăviţa. Meciul va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, cu începere de la ora 11. Dumbrăviţa ocupă în acest moment locul al treilea în clasament, iar în cazul unei victorii a lugojenilor, CSM Lugoj II ar putea urca pe podiumul Ligii a IV-a Timiş.

“Va fi un meci greu, dar îl vom aborda cu maximă seriozitate şi vom încerca să scoatem toate cele trei puncte puse în joc. Echipa este în creştere de formă, are un moral bun şi există toate premisele de a obţine un rezultat pozitiv”, a adăugat Lucian Stoica.

CSM Lugoj II: Micşa, Peptănuş, Loga, Făgeţan, Ardelean Claudiu, Vânătu, Marta, Predescu, Dobra, Olariu, Stoica. Au mai intrat Roberto Ardelean, Paul Ardelean, Graţian Tătar şi Pătraşcu. Antrenori: Lucian Stoica, Dan Bidiviu.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: