Sport

A treia victorie consecutivă pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II

A treia victorie consecutivă pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II

Cetateanul Lugoj

Etapa a XI-a din cadrul Ligii a IV-a Timiş a rezervat o victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II. Elevii lui Lucian Stoica şi Dan Bidiviu s-au impus cu scorul de 4-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Unirea Banloc, bifând cea de-a treia victorie consecutivă în acest tur de campionat.

După o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0, în care lugojenii s-au întrecut în ratări, în situaţii de unu la unu cu portarul advers, descătuşarea a venit, după cum era normal conform cursului jocului, în partea a doua a meciului. Primul gol a fost marcat în minutul 55 de către Beniamin Dobra. Antrenorul jucător Lucian Stoica şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de două ori, în minutele 65 şi 70, iar Graţian Tătar a închis tabela în minutul 85.

“Şi în prima repriză au fost ratări peste ratări, ocazii monumentale de a marca, nu a vrut să intre mingea deloc în poartă. Cred că am fost prea crispaţi şi ne-am dorit prea mult să marcăm. Această victorie este rezultatul muncii pe care jucătorii o depun aproape zilnic la antrenamente. Ţin să le mulţumesc pentru efortul depus şi mă bucur că am reuşit să legăm trei victorii la rând în acest tur de campionat”, a declarat Lucian Stoica, antrenorul jucător al formaţiei lugojene.

În urma victoriei obţinute, a doua echipă de fotbal a Lugojului se poziţionează pe locul şapte în clasament, cu 22 de puncte acumulate, la egalitate cu Voinţa Maşloc şi Avântul Periam, precedentele două clasate. Podiumul este ocupat, în ordine, de Pobeda Dudeştii Vechi, Ghiroda şi Dumbrăviţa.

Rezultatele complete ale etapei au fost: Progresul Ciacova- Marcel Băban Jimbolia 2-0, Voinţa Maşloc- Ghiroda 1-2, Progresul Gătaia- Murani 3-1, Avântul Periam- Unirea Sânnicolau Mare 1-1, Cocoşul Orţişoara- Peciu Nou 6-0, Pobeda Dudeştii Vechi- Dumbrăviţa 0-0, Seceani- Timişul Şag 1-1, Voinţa Biled- Arsenal Flacăra Făget 4-0, CSM Lugoj II- Unirea Banloc 4-0.

Echipa de fotbal CSM Lugoj II va evolua în următoarea etapă în deplasare la Dumbrăviţa. Meciul va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, cu începere de la ora 11. Dumbrăviţa ocupă în acest moment locul al treilea în clasament, iar în cazul unei victorii a lugojenilor, CSM Lugoj II ar putea urca pe podiumul Ligii a IV-a Timiş.

“Va fi un meci greu, dar îl vom aborda cu maximă seriozitate şi vom încerca să scoatem toate cele trei puncte puse în joc. Echipa este în creştere de formă, are un moral bun şi există toate premisele de a obţine un rezultat pozitiv”, a adăugat Lucian Stoica.

CSM Lugoj II: Micşa, Peptănuş, Loga, Făgeţan, Ardelean Claudiu, Vânătu, Marta, Predescu, Dobra, Olariu, Stoica. Au mai intrat Roberto Ardelean, Paul Ardelean, Graţian Tătar şi Pătraşcu. Antrenori: Lucian Stoica, Dan Bidiviu.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016