Actualitate

Accidentele, evitate prin radare în cascadă şi amenzi ale poliţiei rutiere la Lugoj

Accidentele, evitate prin radare în cascadă şi amenzi ale poliţiei rutiere la Lugoj

Autoliv

Încă un week-end plin, de asta au avut parte poliţiştii de la Biroul Rutier Lugoj în ultimele două zile de muncă, aceştia acţionând pe raza întregului municipiu, dar şi pe şoselele din jurul oraşului pentru a păstra un regim normal şi fără evenimente în trafic. Şoferii care au călcat prea tare pedala de acceleraţie s-au ales cu sancţiuni sau au rămas fără permis, în timp ce conducătorii auto care au comis fapte grave s-au ales cu dosare penale.

Acţiunea, care a avut loc la nivel judeţean în perioada 8 – 10 mai, a avut ca deznodământ aplicarea a peste 450 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 280 dintre acestea fiind pentru nerespectarea vitezei şi 41 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 37 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire sau limitele legale de viteză şi au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

„Poliţiştii lugojeni au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 32 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare”, a declarat pentru Cetăţeanul Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: