Actorul american Armie Hammer este acuzat de viol

0

Actorul american Armie Hammer a fost acuzat că a violat o femeie în Los Angeles în 2017.

Femeia, o tânără de 24 de ani numită doar Effie, a făcut acuzațiile în cadrul unei conferințe de presă virtuale, joi. Hammer, în vârstă de 34 de ani, a negat acuzațiile.

Avocatul său a declarat că sunt „revoltați”, iar Hammer „profită de ocazia de a stabili recordul”.

Poliția din Los Angeles a declarat că Hammer este suspectul unei anchete de agresiune sexuală deschisă pe data de 3 februarie. Tânăra a clacat în timp ce citea o declarație pregătită pentru acuzațiile împotriva lui Hammer, cunoscut pentru filme precum The Social Network și Call Me By Your Name.

Ce a pretins femeia?

Ea a vorbit alături de avocata sa pentru drepturile femeilor, Gloria Allred, susținând că s-a întâlnit pentru prima dată cu Hammer pe Facebook în 2016, când avea 20 de ani.

„M-am îndrăgostit de el instantaneu”, a spus ea.

Femeia a susținut că, pe măsură ce relația a progresat, Hammer a folosit „tactici de manipulare pentru a exercita controlul asupra mea”.

Ea a spus că „va testa devotamentul meu față de el, în cele din urmă încălcând limitele pe măsură ce el a început să devină din ce în ce mai violent”.

Femeia l-a acuzat pe actor că a abuzat-o „mental, emoțional și sexual”.

Ea a spus că presupusul viol s-a produs pe 24 aprilie 2017:

„Armie Hammer m-a violat timp de peste patru ore în Los Angeles, timp în care mi-a lovit în repetate rânduri capul de un perete, învinețindu-mi fața. În acele patru ore, am încercat să scap și el nu m-a lăsat. Am crezut că o să mă omoare. A plecat apoi fără nici o grijă pentru bunăstarea mea fizică și emoțională. Eram complet șocată și nu-mi venea să cred că cineva pe care-l iubeam mi-a făcut asta”.

Ea a spus că a avut episoade suicidale după presupusul viol, adăugând că a simțit „o vinovăție imensă” pentru că nu a vorbit mai devreme.

Ce a spus avocatul lui Hammer ca răspuns?

Într-o declarație trimisă către BBC, avocatul lui Hammer, Andrew Brettler, a respins acuzațiile. Avocatul a declarat că toate relațiile lui Hammer cu femeia au fost „complet consensuale, discutate și convenite în prealabil, fără nici o presiune asupra femeii”.

Sursa: News24.ro.

Citește și