Actrița de Bollywood Rhea Chakraborty arestată

0

Actrița din Bollywood, Rhea Chakraborty, a fost arestată de autoritatea de control a stupefiantelor din India pentru că ar fi cumpărat droguri pentru actorul-iubit Sushant Singh Rajput.

Rajput, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Mumbai pe 14 iunie. Poliția a spus că s-a sinucis.

Totuși, familia sa a înregistrat o plângere a poliției împotriva lui Chakraborty, acuzând-o de susținere la sinucidere.

Ea nu a comentat încă, dar a negat orice acțiune greșită în declarațiile anterioare.

Fratele lui Chakraborty, Showik, și fostul manager al casei lui Rajput, Samuel Miranda, au fost de asemenea arestați săptămâna trecută în același caz de droguri.

Dar acuzațiile împotriva lor nu au fost dezvăluite. Toți trei ar fi acuzați de organizarea și finanțarea presupusului consum de canabis al lui Rajput.

Cazul este legat de ancheta asupra morții lui Rajput. Biroul de control al stupefiantelor (BCN) a cerut instanței să o rețină pe Chakraborty pentru interogare ulterioară, în timp ce a descris-o ca făcând parte dintr-un „sindicat activ de droguri”.

Un magistrat a respins cererea de cauțiune și a trimis-o în arest judiciar până la 22 septembrie.

În timp ce era arestat, Chakraborty a fost văzut purtând un tricou cu cuvintele, „trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, hai să zdrobim patriarhatul, pe mine și pe tine”.

În curând, cuvintele au fost împărtășite pe rețelele sociale de către vedetele de Bollywood, influenceri și cetățeni obișnuiți într-o demonstrație de sprijin.

Chakraborty este cazul de arest cu cel mai mare impact, deoarece a captivat și polarizat India în ultimele luni.

Știrile de televiziune Prime Time au acoperit fiecare evoluție, transformând viața personală a lui Rajput și Chakraborty în subiecte de dezbatere publică. Multe dintre canalele de știri au fost acuzate de misoginism în acoperirea cazului.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și