Adda Balada și Cătălin Rizea au împlinit 5 ani de căsnicie! Cântăreața a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie

0

Adda și Cătălin Rizea au împlinit chiar în ziua de Florii cinci ani de la căsătorie, iar cu această ocazie artista a dezvăluit pe rețelele de socializare cum a fost cerută de soție.

Adda și Cătălin Rizea, cuplul „certăreț” de la Asia Express, pe care îi vedem în fel și fel de ipostaze în cadrul show-ului au o relație de-a dreptul deosebită. Cu toate că îi vedem certându-se adesea, uneori chiar vorbindu-și urât unul altuia, se pare că cei doi se iubesc nebunește.

În weekendul trecut, cuplul a fost în al nouălea cer și nu și-au ascuns fericirea sau motivul de bucurie. Au postat o imagine cu ei doi, într-un cadru tandru, și au amintit că se împlinesc cinci ani de când s-au căsătorit.

De asemenea, Adda a dorit să le mărturisească fanilor și cum a fost cererea ei în căsătorie, spunând și că a reușit să strice tot momentul, însă în acest fel a avut parte de o cerere complet unică.

Adda, despre cererea în căsătorie: „Evident că eu am stricat tot!”

Adda a mărturisit că și-a dat seama că este pe cale să fie cerută în căsătorie, astfel că, viitorul ei soț nu a mai avut cum să își pună în aplicare planul. Totul a decurs foarte rapid, iar cei doi își amintesc acum, cinci ani mai târziu, cu lacrimi în ochi de râs și fericire, de momentul în care totul s-a întâmplat.

„Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la țară, la bunicii mei, iar Cătă se purta un pic ciudat, că și cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum mă știți, m-am prins imediat că ceva se întâmplă și l-am luat tare spunându-i – Tu mi-ai luat inel!’. El s-a blocat. Am deschis torpedoul mașinii și ce credeți, cutiuța era acolo! De emoție și de bucurie i-am zis că nu îmi pasă cum se întâmplă, dar să oprească mașina unde se poate și să mă ceară, că nu mai pot aștepta!

El a vrut să creeze un moment frumos pe scenă, la un concert. Evident că eu am stricat tot! Așa că, a oprit mașina între două sate, efectiv în câmp, pe marginea unui șanț! Am ieșit amândoi din mașină, el s-a pus în genunchi și, în timp ce rostea întrebarea AIA, AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi! Eu nu am auzit ce spunea, dar răspundeam întruna DA, DA, DA, DA’ . Cerere în căsătorie că asta nu a avut nimeni! Și asta, pentru că nimeni nu-i ca noi!!! Și întodeauna când ne amintim cum s-a întâmplat, râdem cu lacrimi! Te iubesc, Cătă!!!”, a dezvăluit Adda pe Instagram.

Adda și Cătălin Rizea de la Asia Express, un cuplu controversat : „Noi suntem speciali”

‘Așa suntem noi. Familia ne știe cum suntem și soacă-mea a râs de noi. Noi suntem speciali. Noi ne iubim foarte tare și de asta ne certăm cu atâta patos pentru că ne iubim cu patos’, a afirmat Adda la „Răi da’ buni”.

Noi un minut ne certăm, un minut ne împăcăm, iar ne certăm, iar ne împăcăm, ne luăm în brațe, așa suntem noi‘, i-a spus și Cătălin lui Mihai Morar, conform spynews.ro.

Soțul Addei, Cătălin, a vrut totuși să susțină că astfel de certuri nu au loc niciodată în fața copilului. Acesta afirmă că își iubește soția foarte mult și că la Asia Express a făcut tot doar pentru ea.

‘De multe ori și eu stric pentru că întreb aceeași chestie, dar în emisiunea am făcut totul pentru ea, pentru că e soția mea și o iubesc. Noi ne mai certăm și acasă, dar niciodată în fața copilului sau foarte serios. Mereu ne împăcăm’,  a concluzionat el.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: b1.ro, tabu.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și