Airbnb angajează firma fostului designer Apple Jony Ive pentru un parteneriat de mai mulți ani

0

Compania de închiriere de case Airbnb Inc a declarat miercuri că angajează fostul designer Apple Jony Ive și firma sa pentru a proiecta noi produse și servicii Airbnb în cadrul unui acord de mai mulți ani.

Ive a fost un strâns colaborator creativ cu cofondatorul Apple Inc AAPL.O, Steve Jobs.

Am petrecut aproape trei decenii la Apple, conducând designul iMac-urilor de culoare „candy” care au ajutat Apple să revină după ce aproape dispărea în anii 1990 și designul iPhone-ului.

A părăsit Apple anul trecut.

Într-un blog care anunța relația de lucru, directorul executiv al Airbnb, Brian Chesky, a spus că Ive va contribui și la dezvoltarea echipei de proiectare internă a Airbnb.

Airbnb a declarat miercuri angajaților, directorul de design, Alex Schleifer, că va trece la un rol cu ​​jumătate de normă și că, compania va căuta un înlocuitor permanent, potrivit unei surse apropiate companiei.

Înțelegerea cu Ive și firma sa, LoveFrom, coincide cu efortul Airbnb de a strânge în jur de 3 miliarde de dolari în viitoarea sa ofertă publică inițială, potrivit surselor.

Se așteaptă ca Airbnb să fie una dintre cele mai mari și mai așteptate listări de bursă din SUA din 2020, care a fost deja un an blockbuster pentru IPO-uri.

Sursa: News24.ro.

Citește și