Politică

Albin Gaidoş, scos de pe lista PNL pentru Consiliul Local Lugoj! Alţi doi consilieri nu mai candidează

Albin Gaidoş, scos de pe lista PNL pentru Consiliul Local Lugoj! Alţi doi consilieri nu mai candidează

Autoliv

Albin Gaidoş, unul dintre posibilii candidaţi ai Partidului Naţional Liberal, filiala Lugoj, la un post de consilier local a fost îndepărtat de pe lista finală a partidului, cel puţin aşa susţin surse din cadrul formaţiunii politice. Acestea au declarat pentru Cetăţeanul că Gaidoş nu va mai face parte din lista finală de consilieri pe care Ambruş va miza la alegerile din iunie.

Deocamdată, informaţia nu a fost confirmată de către liderul PNL Lugoj. Acesta a declarat pentru Cetăţeanul că lista finală va avea la bază trei criterii, dintre care părerea preşedintelui va conta în proporţie de 30 la sută.

„Am stabilit de comun acord, în Biroul Politic, trei criterii. În primul rând, activitatea politică, cu punctaj, ca la Timişoara, cu partea de meritocraţiei, activitate, proiecte de hotărâri, susţinători, patru pagini sunt, asta înseamnă 40%. Apoi 30% e votul Biroului Politic, 27 de persoane deocamdată, iar a treia este preşedintele, care are 30% din vot”, a precizat pentru Cetăţeanul Ioan Ambruş.

Chiar dacă informaţia despre excluderea lui Albin Gaidoş nu a fost confirmată, Ambruş a precizat că doi dintre posibilii viitori consilieri PNL au decis să se retragă din cursă.

„Au termen până la 31 martie să îmi prezinte hârtiile, în funcţie de asta o să rezulte o nouă listă. Mai avem cazuri care nu s-au înscris de fel, cum este doamna Corbeanu. Doamna Luminiţa Wagner s-a retras în urmă cu câteva zile. Domnul Gaidoş a depus cererea, doar că atât am de la domnul Gaidoş, nu am listă de susţinători, nu a fost la şedinţă, azi i-am trimis mapa cu ce are de completat. Îmi doresc o echipă nouă de consilieri, chiar dacă asta deranjează pe multă lume. În prima săptămână din aprilie vom prezenta lista completă”, a adăugat liderul PNL Lugoj.

Alegerile locale sunt programate pentru data de 5 iunie. Până la această oră, cei de la PSD Lugoj, principalul contracandidat al liberalilor nu au ieşit cu o listă de candidaţi pentru consiliul local.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. geta

  17 martie 2016 at 11:18

  sper sa scape lugojeni de hoitul asta

  • Sorana

   17 martie 2016 at 20:16

   dorinta iti va fi indeplinita. Vom avea un consiliu de marionete , impartite cam fifty/fifty si un razboi permanent Boldea vs Ambrus . Pt niciunul din acestia nu conteaza nici partidul, nici lugojenii, nici macar proprii prieteni, pentru ca nici unul nu are asa ceva, nu sunt capabili de asemenea sentimente. Totul este un interes, un orgoliu. Consilierii vor fi doar carne de tun. Succes !!!

 2. dinu

  17 martie 2016 at 17:12

  Felicitari ca revenim la normalitate.Daca analizam si candidatura consilierului care s-a trezit ca a votat proiectul unui sens care incurca magazinului sau ,suntem pe calea buna!

 3. roadrunner

  26 martie 2016 at 20:34

  cum? fara consilierul MU….E ? nu cred!!!!!

Lasă un răspuns

Mai multe în Politică

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: