Cetateanul Lugoj

Politică

Albin Gaidoş, scos de pe lista PNL pentru Consiliul Local Lugoj! Alţi doi consilieri nu mai candidează

Albin Gaidoş, scos de pe lista PNL pentru Consiliul Local Lugoj! Alţi doi consilieri nu mai candidează

Cetateanul Lugoj

Albin Gaidoş, unul dintre posibilii candidaţi ai Partidului Naţional Liberal, filiala Lugoj, la un post de consilier local a fost îndepărtat de pe lista finală a partidului, cel puţin aşa susţin surse din cadrul formaţiunii politice. Acestea au declarat pentru Cetăţeanul că Gaidoş nu va mai face parte din lista finală de consilieri pe care Ambruş va miza la alegerile din iunie.

Deocamdată, informaţia nu a fost confirmată de către liderul PNL Lugoj. Acesta a declarat pentru Cetăţeanul că lista finală va avea la bază trei criterii, dintre care părerea preşedintelui va conta în proporţie de 30 la sută.

„Am stabilit de comun acord, în Biroul Politic, trei criterii. În primul rând, activitatea politică, cu punctaj, ca la Timişoara, cu partea de meritocraţiei, activitate, proiecte de hotărâri, susţinători, patru pagini sunt, asta înseamnă 40%. Apoi 30% e votul Biroului Politic, 27 de persoane deocamdată, iar a treia este preşedintele, care are 30% din vot”, a precizat pentru Cetăţeanul Ioan Ambruş.

Chiar dacă informaţia despre excluderea lui Albin Gaidoş nu a fost confirmată, Ambruş a precizat că doi dintre posibilii viitori consilieri PNL au decis să se retragă din cursă.

„Au termen până la 31 martie să îmi prezinte hârtiile, în funcţie de asta o să rezulte o nouă listă. Mai avem cazuri care nu s-au înscris de fel, cum este doamna Corbeanu. Doamna Luminiţa Wagner s-a retras în urmă cu câteva zile. Domnul Gaidoş a depus cererea, doar că atât am de la domnul Gaidoş, nu am listă de susţinători, nu a fost la şedinţă, azi i-am trimis mapa cu ce are de completat. Îmi doresc o echipă nouă de consilieri, chiar dacă asta deranjează pe multă lume. În prima săptămână din aprilie vom prezenta lista completă”, a adăugat liderul PNL Lugoj.

Alegerile locale sunt programate pentru data de 5 iunie. Până la această oră, cei de la PSD Lugoj, principalul contracandidat al liberalilor nu au ieşit cu o listă de candidaţi pentru consiliul local.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. geta

  17 martie 2016 at 11:18

  sper sa scape lugojeni de hoitul asta

  • Sorana

   17 martie 2016 at 20:16

   dorinta iti va fi indeplinita. Vom avea un consiliu de marionete , impartite cam fifty/fifty si un razboi permanent Boldea vs Ambrus . Pt niciunul din acestia nu conteaza nici partidul, nici lugojenii, nici macar proprii prieteni, pentru ca nici unul nu are asa ceva, nu sunt capabili de asemenea sentimente. Totul este un interes, un orgoliu. Consilierii vor fi doar carne de tun. Succes !!!

 2. dinu

  17 martie 2016 at 17:12

  Felicitari ca revenim la normalitate.Daca analizam si candidatura consilierului care s-a trezit ca a votat proiectul unui sens care incurca magazinului sau ,suntem pe calea buna!

 3. roadrunner

  26 martie 2016 at 20:34

  cum? fara consilierul MU….E ? nu cred!!!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016
anghel

Consilierul local Mihai Anghel a refuzat ALDE, care i-a oferit poziția a treia pe lista de candidați la Camera Deputaților

Daniel Groza23 septembrie 2016
marian-cucsa

ALDE vrea pe locul doi la Lugoj, la alegerile parlamentare

Daniel Groza19 septembrie 2016