Politică

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Autoliv

Reprezentanții Alianței Liberalilor și Democraților din România, partidul lui Tăriceanu, au susținut marți o conferință de presă, la Lugoj, pentru a prezenta “lugojenii” de pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare din acest an.

Liderul timișean, Marian Cucsa l-a prezentat pe Nicolae Istrat ca și candidat la Camera Deputaților  din partea Lugojului și pe Iosif Groza, pentru Senat. Chiar dacă și-a început discursul condamnând partidele care pun pe liste oameni care nu au nicio legătură cu zona respectivă, Nicolae Istrat a omis să spună că nu este lugojean.

S-a născut la Dumbrava, a absolvit liceul în Făget și și-a desfășurat activitatea la Timișoara, unde locuiește din 1985.  Multor lugojeni le este cunoscut însă, de la examenele pentru obținerea permisului auto, fiind unul dintre polițiștii care i-a testat.

Prezentat ca și candidat pentru Camera Deputaților, Nicolae Istrat a criticat administrația locală pentru stare deplorabilă în care a ajuns sportul și cultura lugojeană. “În ultimii ani, Lugojul nu a suferit transformări radicale. Avem același stadion de fotbal, pe care am jucat și eu când eram copil. Nu are nicio schimbare. Îmi aduc aminte de școala sportivă care producea sportivi în ramuri sportive diferite, această  școală sportivă din Lugoj de care azi nu mai auzi. Eu sunt implicat în activitățile sportive din cadul județului și nu-i mai văd pe copiii din această zonă. Am fost duminică la un meci, la Ohaba Forgaci. De ce echipa din Micro 1 trebuie să joace pe terenurile din satele învecinate? Lugojul este un muncipiu mare, este al doilea după Timișoara. Ar fi trebuit să avem o bază sportivă puternică. La Ohaba Forgaci joacă o altă echipă din Lugoj, Autoliv. Și mă mir cum Lugojul nu este în stare ca să amenajeze o bază sportivă la nivelul anului 2016. Sala de Sport o știu de când eram copil, merită Lugojul o sală modernă”, a spus Istrat, care s-a mai referit și la Casa de Cultură a Municipiului, care nu mai are activitate și a căzut în anonimat.

Candidatul la Senat, Iosif Groza a spus că își va prezenta programul în zilele care urmează. Locurile oferite de ALDE celor doi candidați sunt neeligibile. Nicolae Istrat se află pe poziția a patra pe lista de candidați de la Camera Deputaților, iar Iosif Groza pe locul al treilea la Senat.

Foto: banatulmeu.ro

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: