Alexandra Stan, dezvăluiri uimitoare după ce s-a filmat în pielea goală: „Sunt un fel de cal sălbatic”

0

Alexandra Stan a fost protagonista unui scandal de proporții în urmă cu câteva săptămâni, atunci când s-a filmat goală și a făcut toate imaginile publice pe social media. Acum însă, vedeta a făcut declarații despre viața ei.

După ce a fost invitată în cadrul emisunii „Vorbește lumea”, cântăreața a dezvăluit că este înnebunită să fie o femeie liberă și nu suportă gândul de a fi privată de libertate.

„De multe ori am vrut să schimb ceva în viaţa mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu ştiu, zic dacă sunt într-o relaţie şi se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, aşa, foarte uşor”, a declarat Alexandra Stan la Vorbeşte Lumea, conform Cancan.

În plus, Alexandra Stan și-a spus părerea referitor la secretul reușitei într-o relație de cuplu:

„Echilibrul. E foarte important ca şi bărbatul şi femeia să aibă universal lui, separate de universal comun. Chiar şi atunci când sunt copii într-o relaţie, e important ca femeia să aibă o activitate a ei, o intimidate a ei, un univers al ei. E bine să ai şi felia ta de pizza. Că, dacă în viaţă lucrurile nu se întâmplă aşa cum vrei tu, nu rămâi pe dinafară. Să ai şi tu ceva al tău” .

Iar mărturisirile nu s-au oprit, căci vedeta a spus și cum și-ar dori să fie privită de un bărbat:

„Cum aş vrea să fiu privită de bărbatul meu? Păi, sincer, cred că aşa cum sunt eu. Eu am văzut din relaţiile mele că bărbatul are tendinţa să mă pună în anumite categorii, să-mi pună anumite etichete şi e chestia pe care nu o suport. Mă deranjează foarte mult, pentru că sunt o persoană foarte complexă. Eu evoluez mereu, mă schimb mereu, mai ales prin prisma profesiei, pentru că-s artist, sunt creativă, cunosc oameni, călătoresc, nu sunt tot timpul la fel. Şi e greu, din experienţa mea am văzut că bărbaţii îşi fac, aşa, o idee despre mine, a mai mărturisit ea.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: realitatea.net

Sursa – Glow Magazin.

Citește și