Autoliv Lugoj

Politică

Alina Gorghiu: “Le garantez lugojenilor că vor găsi în Claudiu Buciu un partener corect, eficient, care va aduce bunăstare Lugojului”

Alina Gorghiu: “Le garantez lugojenilor că vor găsi în Claudiu Buciu un partener corect, eficient, care va aduce bunăstare Lugojului”

Cetateanul Lugoj

După întâlnirea de la Teatrul Municipal “Traian Grozavescu”, de la sfârșitul săptămânii trecute, președinta PNL, Alina Gorghiu s-a declarat încântată de modul în care a renăscut organizația de la Lugoj. Gorghiu l-a felicitat pe Nicolae Robu pentru decizia de-al pune în fruntea organizației lugojene pe Claudiu Buciu.

“Sunt mai mult decât încântată să văd că a înflorit organizația de la Lugoj. A fost una din cele mai inspirate mișcări pe care domnul Robu și organizația județeană le-au făcut atunci când l-au atras pe Claudiu Buciu în fruntea PNL și mă bucur că am reușit să ne încadrăm într-un calendar destul de scurt și că el este și candidat, pe loc eligibil, pentru Senatul României, pentru că eu cred că Lugojul merită un parlamentar de calitatea lui Claudiu Buciu. Este dovada că mesajul meu permanent de reîmprospătare a resurselor partidului este unul corect, unul real și mă bucur că Lugojul oferă unul dintre cei 100 de oameni noi, pe care PNL i-a pregătit pentru viitorul legislativ. Le garantez lugojenilor că indiferent ce opțiune de vot au, vor găsi în Claudiu Buciu un partener corect, eficient al administrației locale, un partener care va aduce bunăstare pentru județul Timiș și pentru Lugoj”, a declarat președinta PNL.

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, a fost mulțumit de cum s-a reorganizat filiala lugojeană a PNL.  “A fost o încântare pentru mine să văd sala arhiplină, să văd laolaltă colegi mai vechi și colegi mai noi. A fost o încântare să văd cât de pozitivi au fost oamenii față de noi, și pe străzi, și la piață, pe unde am apucat să mergem. Am avut o întâlnire și cu un grup de oameni de afaceri și am avut o mare satisfacție să vedem ce oameni valoroși se mișcă în economia Lugojului. Le-am spus tuturor, că avem nevoie de sprijin pentru ca ceea ce ne arată deschis în aprecieri la adresa noastră să se materializeze în victorie la alegeri. E nevoie de o prezență la vot cât mai mare, astfel încât soarta țării să fie decisă cu un cuvânt greu de spus de către județe ca Timișul, județe în care economia merge bine, în care calitate vieții este ridicată și nu atât, cum s-a întâmplat până acum, să aibă cuvântul cel mai greu județe în care lucrurile merg prost. Ce vrem, să generalizăm starea de sărăcie? Să generalizăm starea în care zeci și zeci de oameni trăiesc din asistență socială?”, a declarat Nicolae Robu președintele PNL Timiș

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017

Bătaie mare pentru cele două mandate de consilier ale PMP. Partidul îi susţine în continuare pe Maşniţa şi Cornean

Daniel Groza1 februarie 2017

Cornel Lera nu vrea consilier judeţean: “Lăsăm tinerii să se implice”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Lugojul rămâne fără parlamentar. Călin Dobra își dă demisia și se întoarce în Consiliul Județean Timiș

Daniel Groza3 ianuarie 2017

Liberalii îi dau peste nas lui Ambruş! Replică din partea unuia dintre cei mai vechi membri

Daniel Groza22 decembrie 2016

Ambruș vrea să pună din nou mâna pe PNL. Vezi scenariul țesut de fostul președinte

Daniel Groza21 decembrie 2016

PNL Lugoj, număr de voturi record la alegerile generale. Ce spune Robu despre demisia lui Buciu

Daniel Groza14 decembrie 2016

Călin Dobra promite că nu va dezamăgi! Claudiu Buciu și-a anunțat demisia din fruntea PNL Lugoj

Daniel Groza12 decembrie 2016

Claudiu Buciu, candidatul PNL Lugoj la Senat este susţinut de un primar ALDE

Cetateanul9 decembrie 2016

Mesajul unui tânăr candidat ALDE: Înverșunarea candidaților și teama că nu ajung la putere (P)

Daniel Groza8 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: