Politică

Alina Gorghiu: “Le garantez lugojenilor că vor găsi în Claudiu Buciu un partener corect, eficient, care va aduce bunăstare Lugojului”

Alina Gorghiu: “Le garantez lugojenilor că vor găsi în Claudiu Buciu un partener corect, eficient, care va aduce bunăstare Lugojului”

Autoliv

După întâlnirea de la Teatrul Municipal “Traian Grozavescu”, de la sfârșitul săptămânii trecute, președinta PNL, Alina Gorghiu s-a declarat încântată de modul în care a renăscut organizația de la Lugoj. Gorghiu l-a felicitat pe Nicolae Robu pentru decizia de-al pune în fruntea organizației lugojene pe Claudiu Buciu.

“Sunt mai mult decât încântată să văd că a înflorit organizația de la Lugoj. A fost una din cele mai inspirate mișcări pe care domnul Robu și organizația județeană le-au făcut atunci când l-au atras pe Claudiu Buciu în fruntea PNL și mă bucur că am reușit să ne încadrăm într-un calendar destul de scurt și că el este și candidat, pe loc eligibil, pentru Senatul României, pentru că eu cred că Lugojul merită un parlamentar de calitatea lui Claudiu Buciu. Este dovada că mesajul meu permanent de reîmprospătare a resurselor partidului este unul corect, unul real și mă bucur că Lugojul oferă unul dintre cei 100 de oameni noi, pe care PNL i-a pregătit pentru viitorul legislativ. Le garantez lugojenilor că indiferent ce opțiune de vot au, vor găsi în Claudiu Buciu un partener corect, eficient al administrației locale, un partener care va aduce bunăstare pentru județul Timiș și pentru Lugoj”, a declarat președinta PNL.

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, a fost mulțumit de cum s-a reorganizat filiala lugojeană a PNL.  “A fost o încântare pentru mine să văd sala arhiplină, să văd laolaltă colegi mai vechi și colegi mai noi. A fost o încântare să văd cât de pozitivi au fost oamenii față de noi, și pe străzi, și la piață, pe unde am apucat să mergem. Am avut o întâlnire și cu un grup de oameni de afaceri și am avut o mare satisfacție să vedem ce oameni valoroși se mișcă în economia Lugojului. Le-am spus tuturor, că avem nevoie de sprijin pentru ca ceea ce ne arată deschis în aprecieri la adresa noastră să se materializeze în victorie la alegeri. E nevoie de o prezență la vot cât mai mare, astfel încât soarta țării să fie decisă cu un cuvânt greu de spus de către județe ca Timișul, județe în care economia merge bine, în care calitate vieții este ridicată și nu atât, cum s-a întâmplat până acum, să aibă cuvântul cel mai greu județe în care lucrurile merg prost. Ce vrem, să generalizăm starea de sărăcie? Să generalizăm starea în care zeci și zeci de oameni trăiesc din asistență socială?”, a declarat Nicolae Robu președintele PNL Timiș

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017

Claudiu Buciu e singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei lugojene a PNL

Daniel Groza5 aprilie 2017

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: