Allison Janney reacționează la faptul că serialul „Mom” se încheie: „Una dintre marile onoruri ale vieții mele”

0

Allison Janney își ia rămas bun de la „Mom”. La o zi după ce CBS a anunțat că sitcomul se va încheia odată cu încheierea sezonului 8, difuzat în prezent, Janney – care joacă rolul lui Bonnie în emisiune – a scris un tribut din toată inima seriei și le-a mulțumit colegilor ei.

„A fi parte din MAM în ultimii 8 ani … arătând amuzamentul, dragostea și speranța care pot veni odată cu recuperarea, a fost una dintre marile onoruri ale vieții mele”, a început Janney, în vârstă de 61 de ani.

Ea a continuat să mulțumească unei lungi liste de oameni implicați în serie, inclusiv creatorii Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky și Gemma Baker „pentru că ne-au oferit aceste personaje minunat defectuoase și adorabile pentru a le aduce la viață”. „Mi-e dor să vă văd toate fețele ⁣”, a continuat actrița în postarea de joi.

Janney și-a extins recunoștința și pentru unii dintre „actorii uimitor de talentați” cu care a ajuns să colaboreze la „Mom”: Anna Faris, Jaime Pressly, Mimi Kennedy, Beth Hall, William Fichtner și Kristen Johnston.

Jamie Widdoes pentru răbdarea și dăruirea și talentul enorm care conduc această navă!”, A continuat ea. „Întregul noastră echipă, râsul, dragostea și dedicația dvs. față de acest spectacol au făcut o bucurie să vin la muncă ❤⁣.”

„Și nu în ultimul rând toți fanii noștri extraordinari !!!” A conchis Janney. „Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor🙏🏼.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și