Amanda Holden dezvăluie o surpriză foarte obraznică de la Simon Cowell, cu ocazia aniversării a 50 de ani

0

Amanda Holden și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare pe 16 februarie – iar printre numeroasele cadouri pe care le-a primit, una s-a remarcat cu adevărat! Juratul de la Britans Got Talent a primit un cadou foarte obraznic de la co-starul și prietenul său apropiat, Simon Cowell, împărtășind un instantaneu al surprizei pe Instagram Stories.

Amanda a postat o fotografie a unui cadru de mers pe jos, completat cu un arc galben și o panglică. Pe un card agățat de mâner scria:

Foto: hellomagazine.com

„Dragă Amanda, m-am gândit că ai putea avea nevoie de asta. Cu dragoste, Simon x”.

Titrând postarea, Amanda a scris: „Mulțumesc prietenului meu hilar @simoncowell pentru minunatul meu cadou!” împreună cu un emoji care râde și o inimă roșie.

Mai devreme în acea zi, Amanda și-a contactat adepții de pe rețelele de socializare pentru a le mulțumi pentru urările lor de bine de ziua ei de naștere. Ea a împărtășit o fotografie uimitoare care o arăta pozând într-o salopetă strălucitoare scufundată deasupra unui imens tort alb, scriind:

„Cum s-a întâmplat asta! O jumătate de secol … timpul zboară … Mulțumesc pentru toate mesajele voastre amabile și iubitoare de astăzi … soțul meu Chris și fetele mele superbe m-au răsfățat și încă fac acest lucru.

„Prietenii mei au trimis cele mai amuzante mesaje și cadouri și au făcut această zi extrem de specială … Abia aștept să sărbătorim într-un mod URIAȘ când putem … Am 50 de ani tot anul și tot anul vom petrecere. Stai pe lângă cei dragi. Aproape s-a terminat. „

A fost inundată de mesaje de la fanii și prietenii celebri, inclusiv colega vedetă BGT, Alesha Dixon, care a spus: „Te iubesc! La mulți ani!”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și