Actualitate

Ambasadorul Americii a comis-o din nou! Mai grav decât a făcut-o la Lugoj

Ambasadorul Americii a comis-o din nou! Mai grav decât a făcut-o la Lugoj

Autoliv

Hans Klemm, ambasadorul Americii  este protagonistul unui nou scandal. Aflat într-o vizită în Covasna și Harghita, Klemm s-a fotografiat alături de Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe, ținând în mâini steagul secuiesc.

“Ambasadorului SUA i-am făcut cadou un steag al comunității secuiești, steag care a devenit și simbolul lipsei de respect al autorităților față de comunitatea secuiască. Menționez, că acest steag a fost folosit prima dată în 1599, când secuii au luptat alături de Mihai Viteazul”, a comentat pe Facebook, primarul Antal Arpad.

Moment penibil și la Lugoj

În luna aprilie a acestui an, vizita ambasadorului SUA la Lugoj a fost prilejul unui moment penibil oferit de organizatori. Aceștia au întrerupt decernarea premiilor în cadrul Concursului Internațional de pian ”Clara Peia” eveniment desfășurat la Teatrul ”Traian Grozăvescu” din cauză că ambasadorul Hans Klemm a sosit mai devreme decât se preconizase.

Peste 300 de spectatori, împreună cu 100 de copii, profesori, juriu au fost evacuați din sala teatrului cu tot cu pian și obligați să-și continue ceremonia într-o sală de clasă din cadrul Școlii de Arte Frumoase ”Filaret Barbu”, pentru că la Teatru Municipal Traian Grozăvescu trebuia să i se acorde lui Hans Klemm Cheia Orașului.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. Boian Cornel

  14 septembrie 2016 at 12:26

  Nu am auzit ce reactie a avut ministrul Comanescu.Ca cetatean al Romaniei cred ca d-l Klemm ar trebui declarat „persona non grata” pentru felul in vcare ii trateaza pe romani si Romania.

 2. Stefan

  14 septembrie 2016 at 12:40

  Tot asa cum Tinutul Secuiesc are steagul lui si noi banatenii avem steagul nostru: http://www.ligabanateana.ro/Steagul_Banatului.htm
  Daca ambasadorul SUA ar tine in mana steagul Banatului, ar fi vreo problema?
  Secuii inca nu au uitat cine sunt, in timp ce noi am uitat. Am uitat ca suntem furati de 100 de ani de Bucuresti si nu reactionam in niciun mod. Acest lucru intamplandu-se si cu ajutorul tradatorilor pe care i-am trimis acolo, cum ar fi Stragea, raspopitul Ilie Sarbu si soferul pocait.
  Sa ne aducem aminte ca ambasadorul SUA este cel care ne-a aparat de fiecare data cand parlamentarii infractori voiau sa ne scoata afara din lumea civilizata. Sa nu uitam ca printre cei care-i apara pe infractori si ataca statul de drept este chiar deputatul nostru infam Stragea, de-a lui Boldea.
  Se apropie alegerile, asa ca trebuie sa se distraga atentia de la infractorii si incompetentii care ne cer in continuare votul. De exemplu, uitati-va la Boldea. Dupa spusele lui, pana acum nu trebuia terminat strandul? Orasul s-a transformat intr-o lada de gunoi si ne place. Tot ceva in genul acesta va fi si la alegerile parlamentare, cu patriotismul inainte si stampila pe hoti.
  Cu privire la incidentul de la Lugoj, este clar ca acesta i se datoreaza lui Boldea si cetei lui de infractori si de incompetenti.

 3. Adi

  15 septembrie 2016 at 8:08

  Si care-i problema cu steagul? Cum zice Stefan, mai bine ne-am uitat la orasul nostru care din cauza lui Boldea a ajuns o lada de gunoi si oamenilor le place!

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: