Actualitate

Ambrus este candidatul oficial al PNL Lugoj: ”Este singura primărie PSD din Vest și trebuie să ocupăm și reduta asta!”

Ambrus este candidatul oficial al PNL Lugoj: ”Este singura primărie PSD din Vest și trebuie să ocupăm și reduta asta!”

Autoliv

Întâlnire de gradul zero vineri seară la PNL Lugoj. În prezența conducerii județene de partid reprezentată de Nicolae Robu, organizația lugojeană a PNL și-a votat candidatul pentru Primăria Lugoj.

Chiar dacă Ambruș a declarat în plen că oricine-și dorește să candideze și crede că poate aduce mai multe voturi este liber să-și depună solicitarea, a fost singului pe lista de propuneri. Acesta a fost ales în unanimitate să candideze contra lui Francisc Boldea pentru Primăria Lugoj.

”Eu îmi reconfirm gândirea: domnul primar ar trebui să meargă în pensie. Ar fi cazul să facem altă politică și altă gândire pentru tot municipiul, începând de la cum trebuie să arate municipiul și până la investițiile care trebuie atrase pentru un nivel de piață mai ridicat, la alte standarde. Intru în lupta pentru candidatură și sunt ferm convins că cetățenii ar trebui să vadă în legislatura următoare altceva. Sper să se îndrepte spre persoana mea și spre consilierii pe care-i vom propune în perioada următoare pentru că fiecare dintre ei a realizat ceva în viață și a știut să asigure cel puțin un loc de muncă pentru un concetățean al lui”, declară Ambruș care anunță că va restructura lista consilierilor.

Acesta mizează pe sprijinul total al județului.

”Suntem o organziație puternică dintotdeauna la Lugoj. Avem sprijinul total al domnului Robu pe care și noi l-am sprijinit, dar îl vom avea alături și pe domnul copreședinte Dan Popa în toată campania la municipiul Lugoj. Este singura primărie PSD din Vest și trebuie să ocupăm și reduta asta”.

O discuție mai amplă cu candidatul oficial al PNL Lugoj, în care vom căuta să arătăm cititorilor noștri care este viziunea lui Ambruș, cum vede lupta directă cu Boldea și alegerile într-un singur tur, veți putea citi în ziarul Cetățeanul care apare joi, 28 ianuarie.

În cadrul aceleiași întâlniri s-a încercat și reconcilierea cu cei trei membri care au fost excluși din Biroul Permanent. ”Cu majoritate de voturi a fost reprimit domnul Dan Miculeac în Biroul Permanent, iar ceilalți doi nu s-au prezentat la întâlnire și au rămas la statutul de membri simpli”, ne-a declarat Sorin Jivulescu, purtător de cuvânt al PNL Lugoj.

Citește și Martinescu și Miculeac, excluși din Biroul Permanent al PNL Lugoj din cauza absențelor și neplății cotizației

 

Vezi comentarii (7)

7 Comments

 1. lugojan

  23 ianuarie 2016 at 16:22

  in veci nu ajunge ambrus primar —dar si cu boldea e groaznic

 2. Baba Geta Bioenergeta

  23 ianuarie 2016 at 16:34

  Gresita exprimarea D-le Ambrus, nu este vorba de reduta sau partid politic, este vorba de OM. De-aia a fost ales primar un om al PSD. Inainte a fost ales un om al PNL ca primar al Lugojului. Conteaza partidul…? Nu cred.
  L-as propune pe Dan Miculeac in locul dumitale, dar ii mai trebuie experienta. Sper sa ajunga presedintele PNL Lugoj si primar in cativa ani.

 3. Borosteanu Cristian Stefan

  23 ianuarie 2016 at 18:04

  Important este un lucru. Să terminăm cu administrația Boldea. Dacă nu cumva ne ajută DNA!!

 4. Loredana

  23 ianuarie 2016 at 23:07

  Exprimarea lasa de dorit, sa spui ca trebuie regandit aspectul orasului, care arata decent fata de cum arata pe vremea lui Martinescu, inseamna sa fii ignorant.Orice candidat ar trebui sa aprecieze rezultatele pozitive, si de acolo sa continue cu dezvoltarea.
  Cand o sa intelegeti ca nu este vorba de partid, de numele persoanei si de ambitiile personale ale fiecaruia?!
  Eu nu as vota un om de teapa lui Ioan Ambrus, datorita ambitiei cu care vrea sa distruga munca altuia, ci un candidat tanar, ambitios si cu o viziune diferita de a oamenilor de partid.
  Astept cu nerabdare un candidat care nu are o lista lunga de promisiuni, ci una mai degraba scurta, realizabila si in folosul orasului si locuitorilor sai.

 5. Claudia

  24 ianuarie 2016 at 3:23

  Si eu sunt de acord ca d-l Miculeac ar avea mult mai multe sanse decat actualul presedinte PNL care are un caracter la fel de arogant ca si actualul primar,lasati oamenii tineri sa candideze nu cei invatati cu comisioane grase..

 6. cristian

  24 ianuarie 2016 at 11:33

  Dle.Ambrus daca crede-ti ca aveti sanse la alegeri cu ce veniti nou ca primar ?Vad ca vredi ca unii incomozi din partid sa zboare ,dar ma bucur ca nu reusiti sa-l eliminati pe Miculeac !De ce nu crede-ti ca lumea are dreptate cand spune ca sunte-ti arogant,cred ca in politica si administratie nu este ca mersul la femei!

 7. W. W. W.

  1 februarie 2016 at 12:52

  Și cine sa câștige reduta? Ambruș? Suna a gluma proasta!

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: