Actualitate

Ambrus este candidatul oficial al PNL Lugoj: ”Este singura primărie PSD din Vest și trebuie să ocupăm și reduta asta!”

Ambrus este candidatul oficial al PNL Lugoj: ”Este singura primărie PSD din Vest și trebuie să ocupăm și reduta asta!”

Cetateanul Lugoj

Întâlnire de gradul zero vineri seară la PNL Lugoj. În prezența conducerii județene de partid reprezentată de Nicolae Robu, organizația lugojeană a PNL și-a votat candidatul pentru Primăria Lugoj.

Chiar dacă Ambruș a declarat în plen că oricine-și dorește să candideze și crede că poate aduce mai multe voturi este liber să-și depună solicitarea, a fost singului pe lista de propuneri. Acesta a fost ales în unanimitate să candideze contra lui Francisc Boldea pentru Primăria Lugoj.

”Eu îmi reconfirm gândirea: domnul primar ar trebui să meargă în pensie. Ar fi cazul să facem altă politică și altă gândire pentru tot municipiul, începând de la cum trebuie să arate municipiul și până la investițiile care trebuie atrase pentru un nivel de piață mai ridicat, la alte standarde. Intru în lupta pentru candidatură și sunt ferm convins că cetățenii ar trebui să vadă în legislatura următoare altceva. Sper să se îndrepte spre persoana mea și spre consilierii pe care-i vom propune în perioada următoare pentru că fiecare dintre ei a realizat ceva în viață și a știut să asigure cel puțin un loc de muncă pentru un concetățean al lui”, declară Ambruș care anunță că va restructura lista consilierilor.

Acesta mizează pe sprijinul total al județului.

”Suntem o organziație puternică dintotdeauna la Lugoj. Avem sprijinul total al domnului Robu pe care și noi l-am sprijinit, dar îl vom avea alături și pe domnul copreședinte Dan Popa în toată campania la municipiul Lugoj. Este singura primărie PSD din Vest și trebuie să ocupăm și reduta asta”.

O discuție mai amplă cu candidatul oficial al PNL Lugoj, în care vom căuta să arătăm cititorilor noștri care este viziunea lui Ambruș, cum vede lupta directă cu Boldea și alegerile într-un singur tur, veți putea citi în ziarul Cetățeanul care apare joi, 28 ianuarie.

În cadrul aceleiași întâlniri s-a încercat și reconcilierea cu cei trei membri care au fost excluși din Biroul Permanent. ”Cu majoritate de voturi a fost reprimit domnul Dan Miculeac în Biroul Permanent, iar ceilalți doi nu s-au prezentat la întâlnire și au rămas la statutul de membri simpli”, ne-a declarat Sorin Jivulescu, purtător de cuvânt al PNL Lugoj.

Citește și Martinescu și Miculeac, excluși din Biroul Permanent al PNL Lugoj din cauza absențelor și neplății cotizației

 

Vezi comentarii (7)

7 Comments

 1. lugojan

  23 ianuarie 2016 at 16:22

  in veci nu ajunge ambrus primar —dar si cu boldea e groaznic

 2. Baba Geta Bioenergeta

  23 ianuarie 2016 at 16:34

  Gresita exprimarea D-le Ambrus, nu este vorba de reduta sau partid politic, este vorba de OM. De-aia a fost ales primar un om al PSD. Inainte a fost ales un om al PNL ca primar al Lugojului. Conteaza partidul…? Nu cred.
  L-as propune pe Dan Miculeac in locul dumitale, dar ii mai trebuie experienta. Sper sa ajunga presedintele PNL Lugoj si primar in cativa ani.

 3. Borosteanu Cristian Stefan

  23 ianuarie 2016 at 18:04

  Important este un lucru. Să terminăm cu administrația Boldea. Dacă nu cumva ne ajută DNA!!

 4. Loredana

  23 ianuarie 2016 at 23:07

  Exprimarea lasa de dorit, sa spui ca trebuie regandit aspectul orasului, care arata decent fata de cum arata pe vremea lui Martinescu, inseamna sa fii ignorant.Orice candidat ar trebui sa aprecieze rezultatele pozitive, si de acolo sa continue cu dezvoltarea.
  Cand o sa intelegeti ca nu este vorba de partid, de numele persoanei si de ambitiile personale ale fiecaruia?!
  Eu nu as vota un om de teapa lui Ioan Ambrus, datorita ambitiei cu care vrea sa distruga munca altuia, ci un candidat tanar, ambitios si cu o viziune diferita de a oamenilor de partid.
  Astept cu nerabdare un candidat care nu are o lista lunga de promisiuni, ci una mai degraba scurta, realizabila si in folosul orasului si locuitorilor sai.

 5. Claudia

  24 ianuarie 2016 at 3:23

  Si eu sunt de acord ca d-l Miculeac ar avea mult mai multe sanse decat actualul presedinte PNL care are un caracter la fel de arogant ca si actualul primar,lasati oamenii tineri sa candideze nu cei invatati cu comisioane grase..

 6. cristian

  24 ianuarie 2016 at 11:33

  Dle.Ambrus daca crede-ti ca aveti sanse la alegeri cu ce veniti nou ca primar ?Vad ca vredi ca unii incomozi din partid sa zboare ,dar ma bucur ca nu reusiti sa-l eliminati pe Miculeac !De ce nu crede-ti ca lumea are dreptate cand spune ca sunte-ti arogant,cred ca in politica si administratie nu este ca mersul la femei!

 7. W. W. W.

  1 februarie 2016 at 12:52

  Și cine sa câștige reduta? Ambruș? Suna a gluma proasta!

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Primăria Lugoj pregătește inventarul clădirilor pentru care trebuie să crească impozitele până la cinci ori

Daniel Dancea18 ianuarie 2017

UPDATE! Mascaţii au găsit bunurile furate de lugojeanul de 17 ani internat la centrul de la Buziaş

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: