Actualitate

Amenzi cu carul în week-end-ul de 1 Mai la Lugoj

Amenzi cu carul în week-end-ul de 1 Mai la Lugoj

Autoliv

Vacanţa prelungită de 1 Mai a pus pe jar autorităţile din întreg judeţul Timiş, sute de poliţişti lucrând fără pauză pentru a asigura ordinea şi liniştea publică. Când au tras linie, agenţii au constatat că au intervenit la peste 300 de solicitări, constatând zeci de fapte penale şi aplicând peste 700 de sancţiuni contravenţionale.

Acţiunea a vut loc în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în week-end-ul prelungit dedicat sărbătorii de 1 Mai, cu o participare a peste 800 de poliţişti de la toate departamentele unităţilor din judeţ. Poliţiştii timişeni au intervenit la 331 de solicitări din partea cetăţenilor, au constatat 41 de fapte penale, 35 fiind depistate în flagrant şi au aplicat 740 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 280.000 de lei.

„În această perioadă, au fost aplicate 119 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.000 de lei. Din totalul sancţiunilor aplicate de poliţiştii rutieri, 79 au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză. În urma măsurilor adoptate de către poliţiştii lugojeni, în această perioadă nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice”, a declarat pentru Cetăţeanul Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Din totalul sancţiunilor aplicate de poliţiştii rutieri la nivel judeţean, 353 au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 44 de permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare. În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către poliţiştii timişeni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: