Lumină și speranță în Campania Umanitară „Dăruiește un pic de Soare, nu totală nepăsare”

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București – AEDOPS, lansează  Campania Umanitară „DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”.

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București – AEDOPS,desfăşoară şi anul acesta, în perioada, campania umanitară “DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!” Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din Bucureşti, constând în strângerea de alimente neperisabile ce vor fi apoi împărţite acestora, În cadrul campaniei „DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”, toţi cei interesaţi să ofere ajutor bătrânilor imobilizaţi la domiciliu, care trăiesc în singurătate şi sărăcie, sunt îndemnaţi să doneze alimente neperisabile precum: ulei, zahăr, făină, conserve, fasole, paste făinoase etc.

Donaţiile se pot face, de asemenea, la sediul de livrare: Nerva Traian nr.8, Sector.3. Bucureşti, iar informaţii suplimentare pot fi oferite la numerele de telefon 0739.377.777 sau 0769.200.999 sau E-mail: registratura.dgas.ro@gmail.com / dgasromania.ro@gmail.com. Donaţiile vor fi colectate şi împărţite persoanelor vârstnice, pentru a le aduce o bucurie cu prilejul Sfintelor Sărbători de Iarnă. Campania se desfăşoară în perioada 25 aprilie – 30 decembrie. “Campania noastră este o chemare a întregii comunităţi la solidaritate şi responsabilitate socială şi reprezintă expresia purtării de grijă faţă de bătrânii care trăiesc în singurătate.

Mulţumim tuturor celor care se alătură demersului nostru, înţelegând că “DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE” atât pentru noi, cât şi pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Mihai Căldăraru, director executiv al Direcției  Generale de Asistență Socială a Municipiului București – AEDOPS.

În acest demers umanitar s-a alăturat şi Asociaţia Ziariştilor de Investigaţii, care va difuza în fiecare săptămână, până la finalul campaniei, povestea unor bătrânii care trăiesc singur, imobilizati la domiciliu.

„Suntem alături de echipa Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București – AEDOPS  privind campania care vă îndeamnă să nu îi uităm pe cei bătrâni ajunşi în situaţii dificile. Valorile omeniei, solidarităţii, milei creştine sunt valori în care credem şi pe care le cultivăm, având convingerea că şi cititorii Asociaţi Ziariştilor de Investigaţii vor înţelege acest demers şi îi vor răspunde”, a declarat Gheorghe Jianu.

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București – AEDOPS,  este organizaţie non-guvernamentală, având caracter social. În cei 11 ani de activitate social-filantropică,  Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București – AEDOPS a devenit una dintre cele mai reprezentative instituţii de caritate din Bucureşti, dezvoltând proiecte sociale pentru diferite categorii de persoane aflate în dificultate, precum: copii aflaţi în situaţii de risc, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, tineri cu dizabilităţi sau persoane fără un loc de muncă. În anul 2013.

Comments (0)
Add Comment