Autoliv Lugoj

Administrație

Anda Adam şi Bere Gratis, confirmaţi la Festivalul Berii 2015 la Lugoj

Anda Adam şi Bere Gratis, confirmaţi la Festivalul Berii 2015 la Lugoj

Cetateanul Lugoj

Cele două nume mari pe care Cetăţeanul le-a anunţat acum câteva săptămâni pentru Festivalul Berii au fost confirmate marţi, 26 mai, de reprezentanţii administraţiei locale, Anda Adam şi Bere Gratis fiind capetele de afiş ale ediţiei din acest an ale sărbătorii dedicate berii. Pe lângă cele două formaţii de muzică, în programul festivalului au fost anunţate şi alte trupe de succes, care au mai urcat pe scenă la Lugoj şi au fost primite bine de către public.

Datele festivalului au fost şi ele reconfirmate, astfel că Sărbătoarea Berii se desfăşoară în penultimul weekend din luna iunie. Pe lângă formaţiile de muzică populară, pe scena festivalului vor mai urca în acest an şi trupele Left Overs Band şi Desant.

„Festivalul Berii va începe la orele 19 pe 19 iunie cu Alaiul Berarilor, vineri va fi spectacol folcloric susţinut de Nicu Novac, Ramona Viţa, Petrică Miulescu Irimică, Carmen Popovici Dumbravă, Dorin Biriş Coşbuc, Ramona Ilieşi Drăgan, Doru Petreanu şi alţii. Sâmbătă de la orele 20 va fi concert live Left Overs Band Lugoj, Desant Timişoara şi Bere Gratis. Duminică, de la 19, pe scenă urcă Ansamblul Folcloric Lugojana cu soliştii, la 20:30 concert folcloric Mona Lisa Surpan, de la 21:15 Mirela Petrean şi formaţia, iar la orele 22 Anda Adam”, a declarat Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.

Festivalul se va încheia cu un foc de artificii. Cu această ocazie, primăria a anunţat şi o parte din trupele care vor veni la Ruga Lugojeană în acest an. Formaţia care va ţine capul de afiş la rugă se numeşte Rezident EX, formaţie ce îl are în componenţă pe Mark Cross, care a evoluat timp de un an la celebra trupă Scorpions.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

PSD încearcă să repare gafa cu Paul Gradendorf. Îi oferă Cheia Oraşului

Daniel Groza27 februarie 2017

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: