Andreea Bălan nu îl mai lasă pe George Burcea să își vadă fetele: „O perioadă, va sta departe de fete”

0

Îngrijorată din cale afară pentru fiicele sale, Andreea Bălan a decis să se izoleze în perioada următoare din cauza coronavirusului, fetițele ei aflându-se la vârste fragede și mai predispuse la îmbolnăviri. De aceea, vedeta a decis ca vizitele pe care fostul soț, George Burcea i le făcea pentru a le vedea pe fete, au fost suspendate.

Andreea Bălan se află în casă cu mama sa și cu fetițele Ella și Clara, iar pentru că se află în autoizolare, George nu va mai putea să își viziteze fetele, cu toate că ar locui aproape unii de ceilalți.

„În perioada asta, cu epidemia de coronavirus în desfăşurare, George a decis să nu mai meargă acasă la Andreea Bălan. Nu îşi va mai vedea fetiţele o perioadă. Oricum ar fi fost oarecum dificil, Andreea Bălan a decis să se izoleze acasă, cu cele două fetiţe şi mama ei, şi ar fi fost greu de convins să mai lase pe cineva în casă.

George Burcea ar fi fost de acord fără probleme cu hotărârea Andreei Bălan

 „Andreea este extrem de precaută, se teme pentru fetiţele şi pentru mama ei, nu vrea să le expună, indiferent de cine este vorba. Din fericire, Andreea şi George nu s-au certat şi pe această temă, el a anunţat că, o perioadă, va sta departe de fete” au declarat persoane din apropierea celor doi pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan petrece foarte multe ore alături de fetițele sale, făcând tot felul de activități interactive și amuzante, pentru a face ca timpul în care trebuie să stea în izolare, să treacă mai repede și mai plăcut.

„Găteşte cu ele, se joacă toată ziua şi e foarte atentă cu micuţele ca să nu se plictisească. Cu concertele amânate, cu repetiţiile puse în pauză, Andreea s-a dedicat exclusiv fetiţelor”,  conform sursei date.

În cadrul unui vlog postat în urmă cu câteva zile, Andreea Bălan s-a dovedit a fi foarte deranjată în ceea ce privește declarațiile pe care George Burcea le-a făcut vis-a-vis de relația lor.

„Trebuie să existe o decenţă în declaraţii. Decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o. A postat la un moment dat o chestie pe care ulterior şi-a retras-o şi mă bucur că a făcut acest lucru. Trebuie ca tot timpul să vorbim unul despre altul frumos. A fost o relaţie frumoasă într-o anumită perioadă şi trebuie să păstrăm pentru Ella şi pentru Clara, doar momentele frumoase”, a declarat artista.

„George nu s-a mai ocupat de creșterea Clăriței”

Andreea a dezvăluit și care au fost o parte dintre motivele pentru care ea și George Burcea au început să aibă probleme în cuplu, lăsând de înțeles faptul că George nu a fost tocmai cel mai responsabil tată:

„Despărţirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii. Într-o relaţie greşesc ambii parteneri, evident unul mai mult, altul mai puţin, dar eu ştiind prin ce traume a trecut el în copilărie… Eu cred că suntem definţi de copilărie şi de multe ori reacţionăm cu emoţiile din trecut. Le proiectăm pe persoana din prezent… El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei, din cauza unor motive pe care nu vreau să le discut. După stopul cardiac, după a doua operaţie de cezariană din nou a trebuit să îmi revin foarte repede pentru că a necesităţile, facturile veneau, aveam doi copii şi totul trebuia să fie bine”, a mai adăugat Andreea.

Sursa: viva.ro, clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și