Social

Angajații companiei Honeywell din Lugoj strâng rechizite pentru 200 de copii nevoiași. Ajută și tu!

Angajații companiei Honeywell din Lugoj strâng rechizite pentru 200 de copii nevoiași. Ajută și tu!

Autoliv

Mai mulți angajați ai companiei Honeywell din Lugoj au inițiat, în urmă cu trei săptămâni, o campanie de strângere de rechizite școlare pentru a le veni în ajutor câtorva copii nevoiași din Lugoj. Campania se numește „Școala începe cu zâmbete și rechizite” și de aceasta ar urma să beneficieze 200 de copii din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca”, situat pe strada Făgetului.

„Am inițiat această campanie pentru că ne dorim ca și pentru copiii din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Lugoj școala să înceapă cu zâmbete și fără griji. Acțiunii i se poate alătura absolut oricine. E inițiată de către noi, dar este o campanie în care ne dorim să atragem întreaga comunitate locală. Toți cei care doresc să ne susțină, pot dona un pachet de rechizite gata pregătit sau chiar rechizite neîmpachetate pe care noi ulterior le vom pune în pachete.De asemenea, se pot face și donații în bani, urmând ca din sumele colectate să achiziționăm rechizite”, a declarat Andreea Jebelean, coordonatoarea campaniei.

Echipa de voluntari a creat posibilitatea de a face donații și pentru cei din Timișoara și Caransebeș.

„Pentru că o parte dintre angajații companiei implicați în campanie vin din alte orașe, am reușit să gândim, e mult spus, centre de colectare în Timișoara și Caransebeș, însă avem persoane de contact în fiecare dintre orașele respective. Așa că dacă sunt doritori și din alte orașe, pot să ne sune și îi putem direcționa. Ideea asta ne-a venit pentru că anul trecut o mare parte dintre cei care au donat au fost din aceste orașe, nu doar din Lugoj. De asemenea, au fost chiar și persoane din străinătate care au răspuns pozitiv campaniei noastre”, a adăugat Andreea Jebelean.

La finalul campaniei, toate donațiile strânse vor fi folosite pentrua a aduce un zâmbet copiilor și pentru a-i ajuta să calce pragul școlii cu un ghiozdan complet echipat pentru noul an școlar. Donațiile pot fi făcute până pe 12 septembrie, la sediul companiei de pe strada Făgetului, unde se află centrul de colectare. Mai multe informații puteți obține contactând numerele de telefon 0727.379.902 – Andreea Jebelean și 0746.047.173 – Cosmin Jebelean sau accesând adresele de E-mail: Andreea.Gabor@honeywell.com și CosminAlin.Jebelean@honeywell.com. De asemenea, paginile de Facebook cu numele Andreea Jebelean și Cosmin Beju vă stau la dispoziție.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017

Toate informaţiile necesare pentru absolvenţii de liceu din Timiş, care vor indemnizaţie de şomaj sau îşi caută un loc de muncă

Cetateanul15 mai 2017

Un istoric lugojean, angajat al Muzeului, cere demisia arhitectului-şef al Lugojului

Cetateanul11 mai 2017

Trei tineri, prinşi de poliţiştii lugojeni după ce au spart un garaj. Ce au putut să fure!

Cetateanul11 mai 2017

Lugojenii, invitaţi la un seminar despre rolul asistenţilor medicali în actul medical

Cetateanul8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: