Autoliv Lugoj

Administrație

Are prea mult de lucru! Primarul Lugojului a suspendat audienţele din cauza programului încărcat

Are prea mult de lucru! Primarul Lugojului a suspendat audienţele din cauza programului încărcat

Cetateanul Lugoj

La mai puţin de două luni după ce a fost reales, pentru a treia oară la rând, ca primar al Lugojului, Francisc Boldea a anunţat, printr-un scurt comunicat de presă, că suspendă audienţele cu publicul. Nu este pentru prima dată când primarul decide să facă acest lucru, edilul şef suspendând pentru perioade bune de vreme audienţele şi în anii trecuţi, când întâlnirile cu lugojenii aveau loc în preajma viceprimarului sau a secretarului municipiului.

„Având în vedere volumul de muncă existent în această perioadă în instituție Primăria Municipiului Lugoj anunţă suspendarea audienţelor începând cu data de 1 august 2016. Reluarea audienţelor va fi anunţată la o dată ulterioară”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei.

Suspendarea audiențelor se face începând cu 1 august.

„Şi noi, şi cei de la relaţii cu publicul avem şi concedii acum, sunt de pregătit festivalul, ruga, acum mergem în Serbia. Se vor relua după rugă, după 15 încolo. Şi aşa avem doar patru sau cinci (oameni înscrişi în audienţă, n.r.)”, a explicat primarul lugojean.

Audienţele cu cetăţenii aveau loc în fiecare miercuri, de la 15 la 16. Pentru a ajunge să stea de vorbă cu primarul, lugojenii au nevoie de programare, care se poate face la camera 7 de la parterul administraţiei locale. Lugojenii ii mai pot scrie primarului pe site-ul administrației locale, la sectiunea „Întreabă Primarul”, însă edilul şef nu a răspuns solicitărilor lăsate de cetăţeni pe internet de mai bine de şase luni.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

PSD încearcă să repare gafa cu Paul Gradendorf. Îi oferă Cheia Oraşului

Daniel Groza27 februarie 2017

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: