Social

Artiști de frunte ai Banatului au cântat pentru Cosmin Visegan, tânărul imobilizat în scaun cu rotile

Artiști de frunte ai Banatului au cântat pentru Cosmin Visegan, tânărul imobilizat în scaun cu rotile

Autoliv

Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj a găzduit ieri după-amiază spectacolul caritabil ”Din suflet pentru suflet” pentru a-l ajuta pe Cosmin Visegan, un tânăr din Găvojdia. Cosmin are 21 de ani și suferă de Amiotrofie Spinală Musculară, o maladie înrudită cu Distrofia Musculară.

Din păcate, la ora actuală are probleme mecanice cu scaunul electric. Acestea nu se pot rezolva în România pentru că nu se găsesc piesele necesare, iar Cosmin este nevoit să se deplaseze doar pe distanțe mici.

Pentru a-l ajuta pe Cosmin, Lions Club „Ana Lugojana” și Ansamblul Folcloric „Perla Banatului” au luat inițiativa de a organiza acest spectacol.

„A fost un spectacol pe cinste, le mulțumesc tuturor organizatorilor și artiștilor pentru tot ce au făcut pentru mine. A meritat efortul de a rezista atâtea ore. Artiștilor le doresc multă sănătate și multă putere de muncă, iar organizatorilor, să mai organizeze astfel de spectacole reușite”, ne-a declarat Cosmin Visegan.

„Spectacolul a ieșit foarte bine, le transmit mii de mulțumiri interpreților care au fost alături de noi și de Cosmin, instrumentiștilor și lugojenilor care au participat la evenimentul organizat de noi. Sper ca la următoarele acțiuni să fie mult mai multă lume”, ne-a spus Cristian Nechita, directorul Ansamblului Folcloric „Perla Banatului”.

S-au obținut 1.100 de lei din vânzarea biletelor și 902 lei din donații. De asemenea, fiecare artist i-a făcut o donație personală, suma ridicându-se la 150 de euro. Un fotoliu rulant second hand de care are nevoie Cosmin costă 1.300 euro.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017

Toate informaţiile necesare pentru absolvenţii de liceu din Timiş, care vor indemnizaţie de şomaj sau îşi caută un loc de muncă

Cetateanul15 mai 2017

Un istoric lugojean, angajat al Muzeului, cere demisia arhitectului-şef al Lugojului

Cetateanul11 mai 2017

Trei tineri, prinşi de poliţiştii lugojeni după ce au spart un garaj. Ce au putut să fure!

Cetateanul11 mai 2017
%d blogeri au apreciat: