Autoliv Lugoj

Actualitate

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Business Strategist

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în acest an, în două accidente petrecute la mijlocul bretelei ce leagă autostrăzile Lugoj-Balinţ şi Nădlac-Deva. Poliţiştii spun că aceasta este corect semnalizată, din punct de vedere legal, dar că ar trebui modificată pentru a se preveni asemenea accidente. Administratorul drumului a declarat pentru Cetăţeanul că se vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor asemenea situaţii. Întregul material în pagina 3 a ediţiei cu numărul 60 Cetăţeanul.

Hoții fac pagube de mii de euro șoferilor din Lugoj. Primele şase luni ale lui 2016 s-au lăsat cu dosare penale pentru lugojenii care au căzut pe mâna poliţiei după ce au furat casetofoane auto, telefoane, portofele sau biciclete. Materialul, semnat Gabriel Iosa, pe larg în pagina 4.

Invazie de purici în subsolurile mai multor blocuri din Lugoj. Paraziţii s-au înmulţit din cauza caniculei şi a ploilor din ultima perioadă. Președintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari din Lugoj îi sfătuiește pe locatari să anunțe administratorii blocurilor despre situația cu care se confruntă și împreună să ia măsuri. Un material semnat Iasmina Olariu, în pagina 7.

Primăria Lugoj trebuie să recupereze peste 100.000 de euro de la Enel. Un control al Curții de Conturi efectuat anul trecut la Primărie a scos la iveală o situație incredibilă care vizează contractul dintre primărie cele două, auditorii constatând “existența unui mod de lucru aparte” al Primăriei în relația cu Enel Distribuție Banat. Subiectul, pe larg, în pagina 7.

Vor avea Lugojul și Făgetul reprezentanți în Parlamentul României? Politicienii din Timiș se vor lupta, cel mai probabil, pentru nouă fotolii de deputat și patru de senator. În funcție de scorul obținut la ultimele alegeri cele mai mari șanse le are PSD, urmat de PNL și PMP. Cine vrea să candideze şi care din polticienii din zonă ar fi promovaţi aflaţi din pagina 9 din materialul semnat Daniel Groza.

Alte titluri ale ediţiei: Zeci de mii de lei pentru sisteme de securitate în şcoli şi grădiniţe; Pe străzile Lugojului s-au îmnulțit boschetarii; Deplasare anulată în Turcia a Ansamblului folcloric „Lugojana”, din cauza evenimentelor periculoase ce au avut loc în ultima perioadă; Cea mai mare companie de autocare din Europa a ajuns și la Lugoj; Sfântul Ilie – patronul cinstitei bresle a cojocarilor din Lugoj; La liceele din Lugoj și Făget s-a intrat și cu media 2.42.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: