Actualitate

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Autoliv

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în acest an, în două accidente petrecute la mijlocul bretelei ce leagă autostrăzile Lugoj-Balinţ şi Nădlac-Deva. Poliţiştii spun că aceasta este corect semnalizată, din punct de vedere legal, dar că ar trebui modificată pentru a se preveni asemenea accidente. Administratorul drumului a declarat pentru Cetăţeanul că se vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor asemenea situaţii. Întregul material în pagina 3 a ediţiei cu numărul 60 Cetăţeanul.

Hoții fac pagube de mii de euro șoferilor din Lugoj. Primele şase luni ale lui 2016 s-au lăsat cu dosare penale pentru lugojenii care au căzut pe mâna poliţiei după ce au furat casetofoane auto, telefoane, portofele sau biciclete. Materialul, semnat Gabriel Iosa, pe larg în pagina 4.

Invazie de purici în subsolurile mai multor blocuri din Lugoj. Paraziţii s-au înmulţit din cauza caniculei şi a ploilor din ultima perioadă. Președintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari din Lugoj îi sfătuiește pe locatari să anunțe administratorii blocurilor despre situația cu care se confruntă și împreună să ia măsuri. Un material semnat Iasmina Olariu, în pagina 7.

Primăria Lugoj trebuie să recupereze peste 100.000 de euro de la Enel. Un control al Curții de Conturi efectuat anul trecut la Primărie a scos la iveală o situație incredibilă care vizează contractul dintre primărie cele două, auditorii constatând “existența unui mod de lucru aparte” al Primăriei în relația cu Enel Distribuție Banat. Subiectul, pe larg, în pagina 7.

Vor avea Lugojul și Făgetul reprezentanți în Parlamentul României? Politicienii din Timiș se vor lupta, cel mai probabil, pentru nouă fotolii de deputat și patru de senator. În funcție de scorul obținut la ultimele alegeri cele mai mari șanse le are PSD, urmat de PNL și PMP. Cine vrea să candideze şi care din polticienii din zonă ar fi promovaţi aflaţi din pagina 9 din materialul semnat Daniel Groza.

Alte titluri ale ediţiei: Zeci de mii de lei pentru sisteme de securitate în şcoli şi grădiniţe; Pe străzile Lugojului s-au îmnulțit boschetarii; Deplasare anulată în Turcia a Ansamblului folcloric „Lugojana”, din cauza evenimentelor periculoase ce au avut loc în ultima perioadă; Cea mai mare companie de autocare din Europa a ajuns și la Lugoj; Sfântul Ilie – patronul cinstitei bresle a cojocarilor din Lugoj; La liceele din Lugoj și Făget s-a intrat și cu media 2.42.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: