Actualitate

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Cetateanul Lugoj

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în acest an, în două accidente petrecute la mijlocul bretelei ce leagă autostrăzile Lugoj-Balinţ şi Nădlac-Deva. Poliţiştii spun că aceasta este corect semnalizată, din punct de vedere legal, dar că ar trebui modificată pentru a se preveni asemenea accidente. Administratorul drumului a declarat pentru Cetăţeanul că se vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor asemenea situaţii. Întregul material în pagina 3 a ediţiei cu numărul 60 Cetăţeanul.

Hoții fac pagube de mii de euro șoferilor din Lugoj. Primele şase luni ale lui 2016 s-au lăsat cu dosare penale pentru lugojenii care au căzut pe mâna poliţiei după ce au furat casetofoane auto, telefoane, portofele sau biciclete. Materialul, semnat Gabriel Iosa, pe larg în pagina 4.

Invazie de purici în subsolurile mai multor blocuri din Lugoj. Paraziţii s-au înmulţit din cauza caniculei şi a ploilor din ultima perioadă. Președintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari din Lugoj îi sfătuiește pe locatari să anunțe administratorii blocurilor despre situația cu care se confruntă și împreună să ia măsuri. Un material semnat Iasmina Olariu, în pagina 7.

Primăria Lugoj trebuie să recupereze peste 100.000 de euro de la Enel. Un control al Curții de Conturi efectuat anul trecut la Primărie a scos la iveală o situație incredibilă care vizează contractul dintre primărie cele două, auditorii constatând “existența unui mod de lucru aparte” al Primăriei în relația cu Enel Distribuție Banat. Subiectul, pe larg, în pagina 7.

Vor avea Lugojul și Făgetul reprezentanți în Parlamentul României? Politicienii din Timiș se vor lupta, cel mai probabil, pentru nouă fotolii de deputat și patru de senator. În funcție de scorul obținut la ultimele alegeri cele mai mari șanse le are PSD, urmat de PNL și PMP. Cine vrea să candideze şi care din polticienii din zonă ar fi promovaţi aflaţi din pagina 9 din materialul semnat Daniel Groza.

Alte titluri ale ediţiei: Zeci de mii de lei pentru sisteme de securitate în şcoli şi grădiniţe; Pe străzile Lugojului s-au îmnulțit boschetarii; Deplasare anulată în Turcia a Ansamblului folcloric „Lugojana”, din cauza evenimentelor periculoase ce au avut loc în ultima perioadă; Cea mai mare companie de autocare din Europa a ajuns și la Lugoj; Sfântul Ilie – patronul cinstitei bresle a cojocarilor din Lugoj; La liceele din Lugoj și Făget s-a intrat și cu media 2.42.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017

Autorităţile lugojene, în alertă de mai bine de 48 de ore din cauza zăpezii! Vineri dimineaţa se aşteaptă polei

Gabriel Iosa12 ianuarie 2017

[FOTO] Accident cumplit la câţiva kilometri de Lugoj! Un TIR a intrat frontal într-o autocisternă, după ce şoferul a scăpat mastodontul de sub control

Gabriel Iosa11 ianuarie 2017

[FOTO] Zăpada l-a băgat în şanţ! Circulaţie îngreunată pe centura Lugojului, din cauza unui autotren care a derapat

Gabriel Iosa11 ianuarie 2017

E IKEA misteriosul producător de mobilă suedez care vrea să investească la Lugoj? Ce spune primarul

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: