Cetateanul Lugoj

Actualitate

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Cetateanul Lugoj

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în acest an, în două accidente petrecute la mijlocul bretelei ce leagă autostrăzile Lugoj-Balinţ şi Nădlac-Deva. Poliţiştii spun că aceasta este corect semnalizată, din punct de vedere legal, dar că ar trebui modificată pentru a se preveni asemenea accidente. Administratorul drumului a declarat pentru Cetăţeanul că se vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor asemenea situaţii. Întregul material în pagina 3 a ediţiei cu numărul 60 Cetăţeanul.

Hoții fac pagube de mii de euro șoferilor din Lugoj. Primele şase luni ale lui 2016 s-au lăsat cu dosare penale pentru lugojenii care au căzut pe mâna poliţiei după ce au furat casetofoane auto, telefoane, portofele sau biciclete. Materialul, semnat Gabriel Iosa, pe larg în pagina 4.

Invazie de purici în subsolurile mai multor blocuri din Lugoj. Paraziţii s-au înmulţit din cauza caniculei şi a ploilor din ultima perioadă. Președintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari din Lugoj îi sfătuiește pe locatari să anunțe administratorii blocurilor despre situația cu care se confruntă și împreună să ia măsuri. Un material semnat Iasmina Olariu, în pagina 7.

Primăria Lugoj trebuie să recupereze peste 100.000 de euro de la Enel. Un control al Curții de Conturi efectuat anul trecut la Primărie a scos la iveală o situație incredibilă care vizează contractul dintre primărie cele două, auditorii constatând “existența unui mod de lucru aparte” al Primăriei în relația cu Enel Distribuție Banat. Subiectul, pe larg, în pagina 7.

Vor avea Lugojul și Făgetul reprezentanți în Parlamentul României? Politicienii din Timiș se vor lupta, cel mai probabil, pentru nouă fotolii de deputat și patru de senator. În funcție de scorul obținut la ultimele alegeri cele mai mari șanse le are PSD, urmat de PNL și PMP. Cine vrea să candideze şi care din polticienii din zonă ar fi promovaţi aflaţi din pagina 9 din materialul semnat Daniel Groza.

Alte titluri ale ediţiei: Zeci de mii de lei pentru sisteme de securitate în şcoli şi grădiniţe; Pe străzile Lugojului s-au îmnulțit boschetarii; Deplasare anulată în Turcia a Ansamblului folcloric „Lugojana”, din cauza evenimentelor periculoase ce au avut loc în ultima perioadă; Cea mai mare companie de autocare din Europa a ajuns și la Lugoj; Sfântul Ilie – patronul cinstitei bresle a cojocarilor din Lugoj; La liceele din Lugoj și Făget s-a intrat și cu media 2.42.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

accountant-copy

“The Accountant” şi “Ouija”, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
furt-telefoane-lugoj

Un lugojean a rămas fără telefoanele mobile în timp ce stătea la o bere la terasă

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
13754533_1213409505365602_8546908652392531992_n

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Daniel Dancea25 octombrie 2016
elicopter-mai

Trei elicoptere, peste 60 de pompieri, poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmă au cătutat o bătrânică pierdută într-o pădure din Timiş

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
discutii-centura-lugojului-drumul-tapiei-intersectie-foto-cetateanul-5

Noul șef al poliției Lugoj, cu ochii pe accidentele de pe centură. „Vom face notificări pentru un sens giratoriu”

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
ora-de-iarna

Atenție: se schimbă ora. Când trecem la ora de iarnă

Iasmina Olariu25 octombrie 2016
1-leu

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Daniel Dancea25 octombrie 2016
ziua-armatei-romane-lugoj-foto-cetateanul-8

[FOTO] Ziua Armatei Române, sărbătorită la Lugoj cu defilare şi depuneri de coroane

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
grand-corso

Patronii din Lugoj investesc în terase încălzite pentru la iarnă, dedicate fumătorilor şi celor care vor să bea o cafea printre nămeţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
politia noaptea foto lugojinfo

Rupt de beat, la plimbare cu maşina pe străzile din Lugoj! Cât a băut un lugojean înainte de a se urca la volan

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
casa-de-pensii-timis

Haos la Casele de Pensii Lugoj şi Timişoara, din cauza unui server căzut! Cozile dau pe afară din sedii, pensionarii sunt revoltaţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
concurs-dovleci-lugoj

La Lugoj se caută cel mai frumos dovleac! Cum participi la prima ediţie Miss Dovleac Lugoj

Gabriel Iosa24 octombrie 2016