Actualitate

Autostrada Timișoara-Lugoj va fi blocată în patru zile pentru lucrări

Autostrada Timișoara-Lugoj va fi blocată în patru zile pentru lucrări

Autoliv

Autostrada Timișoara-Lugoj, inaugurată în decembrie 2015 mai are de suportat câteva lucrări, acelea care la recepție au fost constatate ca fiind nefinalizate.

Este vorba despre lucrările din anexa 2, document completat de beneficiarul drumului – CNADNR. Zilele trecute, constructorul Tirena Scavi a început să pună la punct câteva dintre lucrările rămase neterminate. Este vorba despre aproximativ 2.000 de mp de marcaje și alte lucrări care nu s-au putut termina din cauza timpului nefavorabil din iarnă.

”Marcajele se lucrează mai mult la linia interzisă, la parcări, la nod rutier. Sunt lucrări mai greu de făcut pentru că se lucrează sub trafic”, ne-a explicat Andrea Barsanti, directorul de proiect pentru Autostrada Timișoara-Lugoj, lot II.

Acesta ne-a informat și că cea mai de anvergură lucrare ce urmează a fi efectuată va influența timp de câteva zile și circulația pe autostradă.

”Mai este o singură lucrare de anvergură cu ocazia căreia se va închide autostrada două zile. Este vorba de o supratraversare a liniei de înaltă tensiune la km 66. De fapt circulația se va închide doar câte 15-20 de minute maxim”, este de părere șeful de proiect.

Închiderea totală a autostrăzii pentru intervale scurte

DRDP Timișoara confirmă informațiile și completează că traficul va fi restricționat timp de patru zile pe banda de urgență în porțiunea respectivă, urmând ca închiderea totală a circulației să se aplice doar câteva zeci de minute fără să trebuiască să se ofere rute ocolitoare.

”Închiderea circulaţiei se va face pentru intervale de cel mult 15-20 de minute, pentru executarea lucrărilor de relocare a liniei L.E.A. 220 KV Mintia – Timişoara, cu traversarea Autostrăzii A 1, la km 481+350. Totodată, va fi semnalizare temporară cu indicatoare rutiere. Autorizaţia a fost cerută pentru zilele de 19, 20, 23 şi 24 aprilie. Traficul va fi restricţionat pe banda de urgenţă şi pe banda I între orele 8-18”, se arată într-un răspuns al DRDP Timișoara remis ziarului nostru.

Alte lucrări, tot din anexa 2, ce necesită completări sunt la cele două seturi de parcări. Cele care sunt închise în prezent necesită finalizarea lucrărilor, iar la spațiile de parcare mai apropiate de Lugoj, care sunt deschise traficului, urmează să se realizeze lucrări la tencuiala toaletelor.

În anexa 2 mai mai sunt lucrări de racorduri la rigolele de scurgere a apelor și refaceri porţiuni de drum tehnologic. Termenul pentru finalizarea tuturor neajunsurilor este 15 iunie 2016.

Șoseaua Timișoara-Lugoj, lot II, care leagă A6 de nodul de la Izvin are garanție 4 ani. În garanție, firma de consultanță care face legătura între beneficiar și constructor verifică lucrările temporar, iar dacă sesizează ceva, anunță constructorul pentru remediere.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Trafic restricţionat pe Autostrada Timişoara-Lugoj din cauza unor lucrări la o linie de înaltă tensiune | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: