Autoliv Lugoj

Actualitate

Autostrada Timișoara-Lugoj va fi blocată în patru zile pentru lucrări

Autostrada Timișoara-Lugoj va fi blocată în patru zile pentru lucrări

Business Strategist

Autostrada Timișoara-Lugoj, inaugurată în decembrie 2015 mai are de suportat câteva lucrări, acelea care la recepție au fost constatate ca fiind nefinalizate.

Este vorba despre lucrările din anexa 2, document completat de beneficiarul drumului – CNADNR. Zilele trecute, constructorul Tirena Scavi a început să pună la punct câteva dintre lucrările rămase neterminate. Este vorba despre aproximativ 2.000 de mp de marcaje și alte lucrări care nu s-au putut termina din cauza timpului nefavorabil din iarnă.

”Marcajele se lucrează mai mult la linia interzisă, la parcări, la nod rutier. Sunt lucrări mai greu de făcut pentru că se lucrează sub trafic”, ne-a explicat Andrea Barsanti, directorul de proiect pentru Autostrada Timișoara-Lugoj, lot II.

Acesta ne-a informat și că cea mai de anvergură lucrare ce urmează a fi efectuată va influența timp de câteva zile și circulația pe autostradă.

”Mai este o singură lucrare de anvergură cu ocazia căreia se va închide autostrada două zile. Este vorba de o supratraversare a liniei de înaltă tensiune la km 66. De fapt circulația se va închide doar câte 15-20 de minute maxim”, este de părere șeful de proiect.

Închiderea totală a autostrăzii pentru intervale scurte

DRDP Timișoara confirmă informațiile și completează că traficul va fi restricționat timp de patru zile pe banda de urgență în porțiunea respectivă, urmând ca închiderea totală a circulației să se aplice doar câteva zeci de minute fără să trebuiască să se ofere rute ocolitoare.

”Închiderea circulaţiei se va face pentru intervale de cel mult 15-20 de minute, pentru executarea lucrărilor de relocare a liniei L.E.A. 220 KV Mintia – Timişoara, cu traversarea Autostrăzii A 1, la km 481+350. Totodată, va fi semnalizare temporară cu indicatoare rutiere. Autorizaţia a fost cerută pentru zilele de 19, 20, 23 şi 24 aprilie. Traficul va fi restricţionat pe banda de urgenţă şi pe banda I între orele 8-18”, se arată într-un răspuns al DRDP Timișoara remis ziarului nostru.

Alte lucrări, tot din anexa 2, ce necesită completări sunt la cele două seturi de parcări. Cele care sunt închise în prezent necesită finalizarea lucrărilor, iar la spațiile de parcare mai apropiate de Lugoj, care sunt deschise traficului, urmează să se realizeze lucrări la tencuiala toaletelor.

În anexa 2 mai mai sunt lucrări de racorduri la rigolele de scurgere a apelor și refaceri porţiuni de drum tehnologic. Termenul pentru finalizarea tuturor neajunsurilor este 15 iunie 2016.

Șoseaua Timișoara-Lugoj, lot II, care leagă A6 de nodul de la Izvin are garanție 4 ani. În garanție, firma de consultanță care face legătura între beneficiar și constructor verifică lucrările temporar, iar dacă sesizează ceva, anunță constructorul pentru remediere.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Trafic restricţionat pe Autostrada Timişoara-Lugoj din cauza unor lucrări la o linie de înaltă tensiune | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: