Actualitate

Aventura, animația și Crăciunul, vedetele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Aventura, animația și Crăciunul, vedetele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Autoliv

Pasionații de filme noi vor avea ce vedea și în această săptămână la cinematograful din Lugoj, mai multe apariții urmând să fie redate pentru lugojeni în locația de pe Alexandru Mocioni. Săptămâna aceasta începe cu „In the Heart of the Sea”, o peliculă în regia lui Ron Howard, ecranizată după romanul lui Nathaniel Philbrick. Tot în următoarele zile, la Cinema Bela Lugosi va rula „Secret in Their Eyes”, un mister/thriller regizat de Billy Ray și care îi are în distribuție pe Nicole Kidman, Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor și alții.

Pentru cei mici, în weekend aceștia vor putea viziona „Micul Prinț” în format 3D, o animație a uneia dintre cele mai îndrăgite povești din toate timpurile. Joia viitoare, odată cu apropierea Crăciunului, la cinema va rula comedia „The Night Before”, regizată de Jonathan Levine și cu o distribuție formată din Lizzy Caplan, Anthony Mackie, Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen și alții.

Program cinema 4 – 10 decembrie 2015:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 4 – 6 decembrie: In the Heart of the Sea 3D, 17:00 și 20:00; Secret in Their Eyes, 17:30 și 20:30;
Sâmbătă și Duminică, 5 și 6 decembrie: Micul Prinț 3D, 10:00;
Joi, 10 decembrie: In the Heart of the Sea, 17:00 și 20:00; The Night Before, 17:30; Secret in Their Eyes, 20:30.

In the Heart of the Sea (În inima mării): În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă.

Secret in Their Eyes (Secretul): O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent. Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.

The Little Prince (Micul Prinț): Redescoperiţi acum una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale tuturor timpurilor. Mark Osborne, regizorul lui Kung Fu Panda, care a fost nominalizat la premiul Academiei, vine acum cu prima adaptare animată a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry, Micul prinţ.

The Night Before (Înainte de Crăciun): Regizorul Jonathan Levine, cunoscutul realizator al filmului 50/50, ne aduce acum pe marile ecrane o nouă comedie intitulată “Înainte de Crăciun”. Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) şi Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni din copilărie, iar în ultimii zece ani, petrecerea lor de Crăciun s-a lăsat cu excese de toate felurile şi râsete cu lacrimi. Acum, fiindcă se află în pragul maturităţii, iar această tradiţie este gata să apună, ei încearcă să petreacă un Crăciun de neuitat, mergând la Nutcracka Ball – cea mai grozavă petrecere din Ajunul Crăciunului.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: