Autoliv Lugoj

Actualitate

Aventura, animația și Crăciunul, vedetele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Aventura, animația și Crăciunul, vedetele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Business Strategist

Pasionații de filme noi vor avea ce vedea și în această săptămână la cinematograful din Lugoj, mai multe apariții urmând să fie redate pentru lugojeni în locația de pe Alexandru Mocioni. Săptămâna aceasta începe cu „In the Heart of the Sea”, o peliculă în regia lui Ron Howard, ecranizată după romanul lui Nathaniel Philbrick. Tot în următoarele zile, la Cinema Bela Lugosi va rula „Secret in Their Eyes”, un mister/thriller regizat de Billy Ray și care îi are în distribuție pe Nicole Kidman, Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor și alții.

Pentru cei mici, în weekend aceștia vor putea viziona „Micul Prinț” în format 3D, o animație a uneia dintre cele mai îndrăgite povești din toate timpurile. Joia viitoare, odată cu apropierea Crăciunului, la cinema va rula comedia „The Night Before”, regizată de Jonathan Levine și cu o distribuție formată din Lizzy Caplan, Anthony Mackie, Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen și alții.

Program cinema 4 – 10 decembrie 2015:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 4 – 6 decembrie: In the Heart of the Sea 3D, 17:00 și 20:00; Secret in Their Eyes, 17:30 și 20:30;
Sâmbătă și Duminică, 5 și 6 decembrie: Micul Prinț 3D, 10:00;
Joi, 10 decembrie: In the Heart of the Sea, 17:00 și 20:00; The Night Before, 17:30; Secret in Their Eyes, 20:30.

In the Heart of the Sea (În inima mării): În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă.

Secret in Their Eyes (Secretul): O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent. Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.

The Little Prince (Micul Prinț): Redescoperiţi acum una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale tuturor timpurilor. Mark Osborne, regizorul lui Kung Fu Panda, care a fost nominalizat la premiul Academiei, vine acum cu prima adaptare animată a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry, Micul prinţ.

The Night Before (Înainte de Crăciun): Regizorul Jonathan Levine, cunoscutul realizator al filmului 50/50, ne aduce acum pe marile ecrane o nouă comedie intitulată “Înainte de Crăciun”. Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) şi Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni din copilărie, iar în ultimii zece ani, petrecerea lor de Crăciun s-a lăsat cu excese de toate felurile şi râsete cu lacrimi. Acum, fiindcă se află în pragul maturităţii, iar această tradiţie este gata să apună, ei încearcă să petreacă un Crăciun de neuitat, mergând la Nutcracka Ball – cea mai grozavă petrecere din Ajunul Crăciunului.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: