Actualitate

Aventura, animația și Crăciunul, vedetele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Aventura, animația și Crăciunul, vedetele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Cetateanul Lugoj

Pasionații de filme noi vor avea ce vedea și în această săptămână la cinematograful din Lugoj, mai multe apariții urmând să fie redate pentru lugojeni în locația de pe Alexandru Mocioni. Săptămâna aceasta începe cu „In the Heart of the Sea”, o peliculă în regia lui Ron Howard, ecranizată după romanul lui Nathaniel Philbrick. Tot în următoarele zile, la Cinema Bela Lugosi va rula „Secret in Their Eyes”, un mister/thriller regizat de Billy Ray și care îi are în distribuție pe Nicole Kidman, Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor și alții.

Pentru cei mici, în weekend aceștia vor putea viziona „Micul Prinț” în format 3D, o animație a uneia dintre cele mai îndrăgite povești din toate timpurile. Joia viitoare, odată cu apropierea Crăciunului, la cinema va rula comedia „The Night Before”, regizată de Jonathan Levine și cu o distribuție formată din Lizzy Caplan, Anthony Mackie, Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen și alții.

Program cinema 4 – 10 decembrie 2015:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 4 – 6 decembrie: In the Heart of the Sea 3D, 17:00 și 20:00; Secret in Their Eyes, 17:30 și 20:30;
Sâmbătă și Duminică, 5 și 6 decembrie: Micul Prinț 3D, 10:00;
Joi, 10 decembrie: In the Heart of the Sea, 17:00 și 20:00; The Night Before, 17:30; Secret in Their Eyes, 20:30.

In the Heart of the Sea (În inima mării): În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă.

Secret in Their Eyes (Secretul): O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent. Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.

The Little Prince (Micul Prinț): Redescoperiţi acum una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale tuturor timpurilor. Mark Osborne, regizorul lui Kung Fu Panda, care a fost nominalizat la premiul Academiei, vine acum cu prima adaptare animată a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry, Micul prinţ.

The Night Before (Înainte de Crăciun): Regizorul Jonathan Levine, cunoscutul realizator al filmului 50/50, ne aduce acum pe marile ecrane o nouă comedie intitulată “Înainte de Crăciun”. Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) şi Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni din copilărie, iar în ultimii zece ani, petrecerea lor de Crăciun s-a lăsat cu excese de toate felurile şi râsete cu lacrimi. Acum, fiindcă se află în pragul maturităţii, iar această tradiţie este gata să apună, ei încearcă să petreacă un Crăciun de neuitat, mergând la Nutcracka Ball – cea mai grozavă petrecere din Ajunul Crăciunului.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017

Autorităţile lugojene, în alertă de mai bine de 48 de ore din cauza zăpezii! Vineri dimineaţa se aşteaptă polei

Gabriel Iosa12 ianuarie 2017

[FOTO] Accident cumplit la câţiva kilometri de Lugoj! Un TIR a intrat frontal într-o autocisternă, după ce şoferul a scăpat mastodontul de sub control

Gabriel Iosa11 ianuarie 2017

[FOTO] Zăpada l-a băgat în şanţ! Circulaţie îngreunată pe centura Lugojului, din cauza unui autotren care a derapat

Gabriel Iosa11 ianuarie 2017

E IKEA misteriosul producător de mobilă suedez care vrea să investească la Lugoj? Ce spune primarul

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: