Social

„Aventurile lui Oli pe Planeta Albastră” la Școala de Vară AlternativEd Lugoj

„Aventurile lui Oli pe Planeta Albastră” la Școala de Vară AlternativEd Lugoj

Autoliv

Asociația AlternativEd Lugoj promoează educația non-formală, implementând proiecte educaționale și de voluntariat pentru timpul liber si vacanțe destinate copiilor, tinerilor și vârstnicilor. Programele de educație non-formală, voluntariatul, școala de vară, workshop-urile tematice, taberele de creație sau excursiile sunt doar câteva dintre activitațile Asociației.

Școala de vară “Alternativa de vacanţă” se va organiza în acest an în perioada 29 iunie – 11 iulie. Dacă în anii trecuți copiii au călătorit înapoi în timp, în jurul pământului sau au participat la “Academia de prinţese şi supereroi” de data aceasta vor fi alături de “Oli Extraterestrul într-o mare aventură pe Planeta Albastră”. Vor fi ateliere de limba engleză, artă și craft, cultură generală, experimente, jocuri și activități distractive. Perioada 29 iunie – 4 iulie este destinată preşcolarilor, iar perioada 6-11 iulie elevilor din clasele pregătitoare și clasele I-IV. Activităţile se vor desfăşura zilnic, între orele 9.00-12.00, pe strada I.P. Bănăţeanu nr.10. Înscrierile se fac în perioada 10 iunie – 25 iunie, prețul este de 175 de lei/copil și în această sumă intră suportul de curs, obiectele realizate de copii, gustarea (ora 10.00) și diplomele.

În perioada 13-17 iulie, AlternativEd organizează și Campusul Re-Cre-Art, un program de vacanță formativ-educativ-creativ și recreativ. Anul acesta organizatorii au pregătit atelierele Dimineața de basm, Descoperă lumea, Micul bucătar, Art&craft, Căutare de comori. Activităţile se vor desfăşura între orele 9.00-12.00, iar prețul este de 150 de lei.

Citiți în ediția tipărită a ziarului Cetățeanul și despre celelalte activități și tabere la care copiii lugojeni pot participa pe perioada vacanței.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017

Toate informaţiile necesare pentru absolvenţii de liceu din Timiş, care vor indemnizaţie de şomaj sau îşi caută un loc de muncă

Cetateanul15 mai 2017

Un istoric lugojean, angajat al Muzeului, cere demisia arhitectului-şef al Lugojului

Cetateanul11 mai 2017

Trei tineri, prinşi de poliţiştii lugojeni după ce au spart un garaj. Ce au putut să fure!

Cetateanul11 mai 2017
%d blogeri au apreciat: