Aveți motiv de bucurie, deoarece serialul „Finding Alice” se va întoarce cu un nou sezon!

0

Finding Alice a aterizat pentru prima dată pe ecranele noastre în ianuarie 2021 și deja, spectacolul s-a dovedit a fi un succes destul de mare. De când a fost difuzat pentru prima dată, spectacolul – care urmărește povestea unei femei pe nume Alice care se străduiește să accepte moartea subită accidentală a soțului ei Harry (și descoperă niște secrete șocante atunci când ea decide să sape puțin mai adânc) – a avut șapte milioane de vizualizări , cu alte 10,9 milioane de fluxuri după ce a fost pus la dispoziție pe hub-ul ITV.

Și la 1 martie, producătorii ITV au confirmat că spectacolul a fost confirmat că se va întoarce pentru a doua serie. Comentând la știri, producătorul executiv Nicola Shindler a spus că „sunt încântat să pot continua să spun povestea foarte originală a lui Alice cu Roger și Simon scriind, iar Keeley Hawes să revină pentru a explora viața tot mai complicată a lui Alice”.

Keeley Hawes, de asemenea producător executiv al emisiunii, își va continua rolul lui Alice. Hawes i-a spus ITV că

„Sunt atât de încântat să mă reunesc cu echipa strălucită din spatele Finding Alice pentru a doua serie. Am fost onorați să auzim de la atât de mulți spectatori care s-au raportat la experiența de durere a lui Alice și aștept cu nerăbdare să ne împărtășim următoarea etapă a călătoriei ei „.

Potrivit ITV, filmările pentru a doua serie vor începe în februarie 2022. Având în vedere că filmările nu vor începe pentru aproape un an, este probabil ca a doua serie să fie difuzată la un moment dat la sfârșitul anului 2022.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și