Avocatul tatălui lui Britney Spears spune că fanii „greșesc prodund” în legătură cu conservatorismul starului pop

0

Oamenii care cred că tatăl lui Britney Spears nu ar trebui să-i supravegheze controversatul conservatorism „greșesc atât de mult”, potrivit avocatului său. Într-un interviu acordat ABC News, Vivian Thoreen l-a numit pe Jamie Spears „un tată plin de iubire, devotament și loial” care a împiedicat-o să fie exploatată.

Jamie Spears a fost conservator al fiicei sale în 2008, după ce s-au exprimat îngrijorări cu privire la sănătatea mintală a vedetei. Un documentar recent a condus la o examinare reînnoită a aranjamentelor sale legale.

„Înțeleg că fiecare poveste are nevoie de un ticălos, dar oamenii greșesc atât de mult aici”, a declarat doamna Thoreen joi pentru ABC Good Morning America.

Ea a spus că persoanele nenumite au „rănit și exploatat” cântăreața și că domnul Spears a „salvat-o” de „o situație care îi punea viața în pericol”.

„Activele lui Britney erau în mod clar gestionate greșit și era profitată financiar de unii dintre cei din jur”, a continuat avocatul.

Ea a adăugat că domnul Spears a „colaborat” cu fiica sa, acum în vârstă de 39 de ani, pentru ca ea să „își poată trăi viața așa cum își dorește, ca o persoană normală”.

De obicei, se acordă o protecție persoanelor care nu pot lua propriile decizii, cum ar fi cele cu demență sau alte boli mintale.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și