Barack Obama face comentarii neașteptate despre Michelle Obama în timpul debutului la Clubhouse

0

Relația atât de strânsă dintre Barack și Michelle Obama este unul dintre multele motive pentru care sunt atât de populari.

Fostul Președinte al Americii nu se teme să-și bată joc de el însuși și, în timpul unui debut interesant la Clubhouse în weekend, a făcut o revelație neașteptată – și hilară – despre soția sa. Discutând despre cartea sa, A Promised Land, care a fost lansată în 2020, Barack a dezvăluit că soția sa l-a ascultat ​​pe audio la o viteză de 1,5 x, deoarece era atât de lungă.

Tatăl celor două fete a dezvăluit că Michelle este întotdeauna foarte susținătoare, așa că, desigur, a fost dornic să-i citească autobiografia. Cu toate acestea, întrucât steaua Becoming este incredibil de ocupată, s-a dovedit greu de găsit timpul pentru a citi totul. Soluția la problema ei a fost destul de simplă – a optat pentru a asculta vocea soțului ei, dar pe modul accelerat! Clubhouse este o aplicație de chat audio exclusiv pentru invitații, lansată în 2020, unde oamenii pot discuta subiecte în diferite „camere”. Alte vedete care s-au alăturat aplicației incluzând Oprah Winfrey, Joe Budden și Drake.

La fel ca oricine altcineva în timpul pandemiei, Barack și familia sa se bucură să petreacă mai mult timp acasă în ultimul an. Obama locuiește într-o frumoasă proprietate Tudor din Washington, iar Michelle și Barack au fost văzuți public pentru ultima dată împreună în Ziua Inaugurării lui Joe Biden din ianuarie. În timpul zilei lor la evenimentul istoric, Michelle a fost auzită amuzant avertizându-l pe soțul ei să nu mai îmbrățișeze pe toată lumea și să păstreze distanța.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și