Actualitate

Bărbatul care a bătut cu sălbăticie o lugojeancă a fost arestat. Povestea fetei și legătura ei cu Lugojul

Bărbatul care a bătut cu sălbăticie o lugojeancă a fost arestat. Povestea fetei și legătura ei cu Lugojul

Autoliv

Magistrații Judecătoriei Timișoara au emis aseară mandat de arestare pe numele bărbatului acuzat că a bătut-o timp de 22 de ore pe Georgiana Radu, iubita lui pe care era gelos. Tânăra se numeşete Georgiana Radu, iar potrivit avocatului fetei, tânăra nu mai are pe nimeni în Lugoj. Tatăl este plecat la lucru în străinătate, iar mama a murit în urmă cu mai mulţi ani.

Cazul unei tinere de 26 de ani sechestrate şi bătute aproape 24 de ore a şocat opinia publică după ce presa a prezentat imaginile cu urmările violenţei la care tânăra a fost supusă. Mutilată, cu părul smuls din cap şi învineţită pe tot corpul, tânăra a povestit clipele de coşmar prin care a trecut, mărturisind că a fost supuse unor violenţe ieşite din comun.

Tânăra este o fată originară din Lugoj, care locuia în Timişoara. Potrivit avocatului Sorin Pescarovici, care o reprezintă pe tânără, aceasta nu mai are pe nimeni în Lugoj, mama ei murind în urmă cu mai mulţi ani, iar tatăl fiind plecat la lucru în străinătate. Potrivit aceleiaşi surse, tânăra studentă la Universitatea de Vest din Timişoara, a renunţat la facultate pentru a-l urma pe iubitul transformat în călău în Belgia, acolo unde bărbatul are o firmă de construcţii.

Un detaliu interesant din acest caz scoate la iveală faptul că agresiunea fetei s-a petrecut în urmă cu aproximativ două săptămâni, în noaptea dinspre 27 spre 28 august, cazul fiind făcut public abia ieri. „Fata a fost într-o stare precară de sănătate. A fost internată într-un centru pentru femei victime ale agresiunilor şi se temea pentru viaţa ei. Ea nici nu a vrut să depună plângere, dar după ce a luat legătura cu mine, am convins-o să meargă la Poliţie”, a declarat avocatul fetei.

Potrivit certificatului medico-legal obţinut de tânără, aceasta necesită 22 de zile de îngrijiri medicale, ceea ce ar permite închiderea dosarului prin înţelegerea părţilor. Om de afaceri în Belgia, agresorul ar avea, foarte probabil, posibilitatea financiară să o „convingă” pe tânără să îşi retragă plângerea pentru o înţelegere pe cale amiabilă. Avocatul fetei spune, însă, că acest lucru este exclus, urmând în continuarea calea anchetei judiciare.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: