Barcelona a mai plătit clubului Atletico Madrid 15 milioane de euro pe transferul lui Griezmann

0

 Atletico Madrid și FC Barcelona au reușit să se înțeleagă și să închidă litigiul deschis de madrileni împotriva grupării catalane în ceea ce privește transferul francezului Antoine Griezmann. Campioana Spaniei a fost nevoită să mai plătească 15 milioane de euro, potrivit marca.com.

Formația de pe Wanda Metropolitano a acuzat echipa Barcelona că a negociat cu atacantul în vârstă de 28 de ani înainte de 1 iulie, atunci când clauza acestuia era de 200 de milioane de euro. Griezmann a ajuns însă la Barcelona după data anunțată anterior, când clauza i-a scăzut la 120 de milioane de euro, sumă pe care clubul catalan a achitat-o către Atletico.

Cazul a ajuns la comisiile federaţiei spaniole, care, inițial, au amendat cu o sumă simbolică clubul Barcelona, 300 de euro. Atletico nu a renunțat și a amenințat că va da publicității un schimb de e-mailuri care va demostra că oficialii din Barcelona au discutat cu Antoine Griezmann înainte de 1 iulie 2019.

Ultima informație apărută în presa din Spania notează că Barcelona a plătit suma de 15 milioane de euro echipei Atletico, astfel problemele s-au liniștit între cele două cluburi, e-mailurile nu vor apărea în presă și, în plus, înțelegerea ar mai include și o altă clauză.

Conform El Mundo, Barcelona și Atletico Madrid ar fi semnat un contract de confidențialitate, în care gruparea blaugrana ar deveni prima destinație a cinci dintre jucătorii lui Diego Simeone, în cazul în care aceștia ar părăsi Wanda Metropolitano. Saul Niguez (24 de ani) și Jose Gimenez (24 de ani) sunt cei mai importanți din lista de cinci fotbaliști.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și