Autoliv Lugoj

Sport

Baschetul nu are loc la Lugoj! Competiţie care trebuia să se desfăşoare în oraş, mutată la Buziaş

Baschetul nu are loc la Lugoj! Competiţie care trebuia să se desfăşoare în oraş, mutată la Buziaş

Business Strategist

Old Boys Lugoj, în colaborare cu ACS Pro Baschet organizează sâmbătă, 9 aprilie un turneu internaţional de baschet old boys, la care vor participa două echipe din localităţile sârbeşti Pancevo şi Novoselo, şi patru echipe româneşti, din Cluj, Timişoara, Arad şi Lugoj.

Competiţia se va desfăşura la Sala Sporturilor din Buzias, pe durata întregii zile, cu începere de la orele 10, pe sistem de grupe, semifinale şi finală. Cel mai tânăr jucător al turneului are 38 de ani, iar cel mai vârstnic 58.

Echipa Old Boys a Lugojului este formată din: Cristian Boncia, Alvin Mengherle, Ciprian Cîrlig, Stelian Vega, Cătălin Stancu, Cezar Buşan, Cristian Gogu, Sorin Micşa, Carol Bejan şi americanul Baron Nowerton. Aceasta a fost înfiinţată în urmă cu cinci ani, însă sportivii se cunosc între ei de mult mai mult timp.

“Toţi jucătorii participanţi la turneu sunt foşti baschetbalişti de prima şi a II-a ligă, care acum activează doar din plăcere”, a precizat Cătălin Stancu, principalul organizator al competiţiei.

Organizatorul a menţionat ca şi-ar fi dorit ca turneul să se desfăşoare la Lugoj, în Sala Sporturilor Lavinia Miloşovici, însă seniorii Lugojului la baschet nu au găsit înţelegere din partea celor care au sala în administrare.

“Mi-ar fi plăcut ca întrecerea să se desfăşoare la Lugoj. Ar fi fost frumos deoarece este orasul meu natal şi jucătorii echipei provin de aici, însă nu am găsit niciun suport din partea celor care au în administraţie Sala Sporturilor Lavinia Miloşovici. Explicaţia pe care ne-au dat-o a fost că nu cunosc programul echipei de handbal şi ca vor să evite să se suprapună meciurile. În plus, suma pentru închirierea sălii este mult mai rentabilă la Buziaş. Poate anul viitor vom găsi mai multă îngăduinţă să organizăm turneul acasă, nu în deplasare”, a adăugat Cătălin Stancu.

Organizatorul a mai declarat că şi-a propus să facă din organizarea acestui eveniment o tradiţie, că îşi doreşte să crească în intesitate, să aducă mai mulţi sportivi, mai multe echipe şi întrecerea să se desfăşoare pe parcursul mai multor zile.

“ Vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru sprijin şi angajament şi sper ca evenimentul să se desfăşoare în mod festiv, pentru că avem toate ingredientele necesare, respectiv jucători de calitate din partea tuturor echipelor şi o sală bine pusă la punct şi echipată foarte bine din punct de vedere sportiv. De asemenea aş dori să-i mulţumesc doamnei profesoare Elena Ignat pentru ajutor în organizarea turneului”, a conchis Cătălin Stancu, principalul organizator.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. coralia

    5 aprilie 2016 at 21:35

    DACA AR EXISTA UN ANTRENOR ADEVARAT LA LUGOJ CHIAR S-AR DEZVOLTA O SECTIE ADEVARATA DE BASCHET…asa mai asteptati CSM ar trebui sa evalueze putin situatia deoarece potential uman exista dar nu are cine sa se ocupe serios de el…

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: