Beatrice de York, fiica prinţului Andrew, şi-a anulat petrecerea de logodnă

0

Fiica prinţului Andrew, prinţesa Beatrice de York, a fost nevoită să-şi anuleze petrecerea de logodnă pentru ca tatăl său, aflat în mijlocul unui scandal legat de relaţiile sale cu finanţistul american Jeffrey Epstein – acuzat de relaţii sexuale cu minore şi decedat în august în închisoare – să nu fie hărţuit de presă, relatează ziarul spaniol ABC în ediţia sa online.

Scandalul Jeffrey Epstein continuă să afecteze familia regală britanică. După dezastruosul interviu acordat de prinţului Andrew, duce de York, postului BBC şi care a determinat retragerea sa din viaţa publică, fiica sa Beatrice a fost nevoită să-şi anuleze petrecerea de logodnă, prevăzută să aibă loc pe 18 decembrie în exclusivistul club al hotelului Chiltern Firehouse din Marylebone (Londra), pentru a evita „o hărţuire mediatică”.

Fiica prinţului Andrew a decis să devanseze data petrecerii şi să o celebreze într-un local mai intim, pentru a evita noi suferinţe tatălui său după lunile dificile prin care acesta a trecut.

În urmă cu o lună, prinţul a decis să renunţe la îndatoririle sale publice, ca reprezentant al familiei regale britanice, după interviul dezastruos acordat postului BBC pentru a explica legăturile sale cu Epstein.

Departe de a da explicaţiile cerute şi de a se situa de partea victimelor finanţistului pedofil, care a fost găsit spânzurat în celulă, prinţul Andrew a agravat şi mai mult lucrurile cu declaraţii confuze şi lipsite de sens.

Beatrice de York se va căsători anul viitor cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli Mozzi. Nunta, care este programată pentru anul viitor, este umbrită de acest scandal, mai ales după ultimele imagini făcute publice care îi înfăţişează pe controversatul Harvey Wesintein şi pe Epstein, prezenţi la petrecerea de majorat a prinţesei Beatrice.

 

Sursa foto: avantaje.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și