Beneficiile urmăririi prin GPS pentru remorci si semiremorci

0

Camioanele continuă să fie întrecute numeric de remorci într-un raport de trei la unu. Devine din ce în ce mai important ca managerii de flote să înceapă să ia în considerare în mod serios beneficiile urmăririi prin GPS a remorcilor, unul dintre cele mai evidente avantaje fiind faptul că oferă un strat suplimentar de vizibilitate.

Un dispozitiv de urmărire prin GPS a remorcilor se poate dovedi a fi o metodă foarte ușoară și rapidă pentru manageri de a ține evidența întregii flote și de a localiza aceste active importante.

Principalele beneficii dovedite ale urmăririi flotelor prin gps

Urmărirea remorcilor prin GPS va ajuta la eficientizarea afacerii prin optimizarea duratei de viață a vehiculelor, îmbunătățirea performanței șoferilor și reducerea costurilor generale.

Este calea viitorului și acest lucru este un fapt. Contribuie la obținerea avantajului necesar față de concurența și vă ajută să oferiți un serviciu de excepție clienților.

Optimizarea resurselor vehiculelor

Dispozitivele de monitorizare prin GPS oferă managerilor de flote capacitatea de a supraveghea simultan performanța și poziționarea geografică a remorcilor, în orice moment.

Aceste sisteme sunt cunoscute pentru furnizarea de date extrem de precise în timp real privind ralantiul motorului, comportamentul șoferilor, consumul de combustibil și locațiile exacte.

Când managerul are toate informațiile corecte legate de performanța flotei, se poate concentra pe optimizări specifice care vor crește veniturile.

Reducerea costurilor de întreținere și a perioadelor de inactivitate

Aceste sisteme telematice de monitorizare GPS pot fi programate să trimită alerte și notificări ori de câte ori vehiculele trebuie să fie supuse întreținerii de rutină.

Primiți alerte prin mesaje text sau e-mail care indică momentul în care remorcile trebuie să fie supuse unor proceduri de întreținere de rutină, cum ar fi schimbul anvelopelor sau altor componente importante.

Aceasta va ajuta proprietarii de afaceri și manageri să fie la curent cu întreținerea regulată.

Reducerea costurilor asociate cu asigurările

Majoritatea companiilor de asigurări de renume au ajuns să înțeleagă cât de importantă poate fi urmărirea flotelor prin GPS și toate susțin cu tărie implementarea acesteia.

În cele mai multe scenarii, remorcile echipate cu dispozitive GPS pot beneficia de reduceri ale primelor de asigurare.

O gestionare mai bună a șoferilor

Când șoferii știu că sunt supravegheați, este mai probabil să conducă mai bine. Urmărirea flotelor prin GPS vă permite să fiți proactivi înainte de incidente și accidente, precum și să identificați șoferii care comit abateri în mod repetat.

Iar în cazul unui accident, managerii și proprietarii de afaceri pot asigura că persoanele care răspund la urgență primesc imediat locația exactă a accidentului.

Economisirea Combustibilului

Aceasta este cea mai mare economie pe care afacerea voastră o va observa odată ce dispozitivele de urmărire prin GPS au fost instalate.

Gestionarea flotei prin GPS face totul mult mai ușor. Cu un comportament îmbunătățit al șoferilor, mai puțin mers la ralanti și cu rute mai bune, economiile de combustibil vor începe să fie observate.

Merită să instalăm un sistem de urmărire prin GPS?

Sperăm că după avantajele prezentate mai sus, o să începeți să urmăriți flotele folosind un software de urmărire prin GPS cât mai curând posibil. Nu fiți unul din cei care rămâne în urmă. Beneficiile urmăririi prin GPS nu pot fi ignorate.

Sunteți gata să testați gratuit 30 de zile și să vedeți numeroasele beneficii ale sistemelor de monitorizare prin GPS? Contactați chiar astăzi un reprezentant Flimo GPS pentru a afla mai multe detalii.

Citește și