Beyoncé cântă o versiune specială a melodiei „Love on Top” pentru a aduce un omagiu tinerei fane care a murit de cancer cerebral

0

Beyoncé o onorează pe Lyric Chanel, o tânără fană care a murit vineri după ce s-a luptat timp de doi ani cu cancer la creier și ependimom anaplastic, potrivit ABC 13.

Călătoria lui Lyric de-a lungul anilor a fost documentată de ea și familia ei pe pagina sa de Instagram, care a câștigat aproape 600.000 de adepți și atenția diferitelor vedete, printre care Beyoncé și Cardi B.

„Tocmai am primit știri de la doctor că Lyric este pe moarte și mai are doar câteva zile de trăit ….”, se citea o postare de miercuri pe pagina de Instagram a copilului.

Foto: theshaderoom.com

„Acestea sunt cele mai greu de auzit cuvinte”. Vineri, contul Go Gold for Childhood Cancer a spus că Lyric a murit mai devreme în acea dimineață, la vârsta de 13 ani.

„Lyric și-a câștigat aripile de înger în această dimineață la vârsta de 13 ani”, se scria în Story.

„Lyric s-a luptat cu curaj cu Ependimomul Anaplastic și a îndurat mai mult decât ar trebui vreodată un copil. I-a plăcut să cânte, să asculte muzică și să danseze. Știu că dansează cu siguranță cu toți îngerii chiar acum. Ai grijă de fetița familiei tale! ! 💜💜💜

Beyoncé s-a conectat pentru prima dată cu adolescenta când i-a trimis flori lui Lyric în septembrie, după ce a împărtășit clipuri din propria ei preșcolară cântând adorabil împreună cu piesa de succes a stelei din 2011, „Love On Top”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și