Beyoncé oferă ajutor financiar victimelor furtunii din Texas – vedetele care oferă sprijin

0

Fundația Beyoncé, BeyGOOD, s-a intensificat pentru a oferi ajutor financiar victimelor devastate ale furtunii de iarnă din Texas. Cântăreața de pe lista A s-a alăturat organizației de ajutorare a dezastrelor Adidas și Houston, Bread of Life, pentru a acorda subvenții de până la 1.000 de dolari milioanelor de rezidenți care au fost afectați de vremea care pune viața în pericol.

„Trimitem rugăciunile noastre celor afectați de furtuna de iarnă”, se arată într-un tweet de la BeyGOOD. Texanii au avut zile întregi fără energie electrică și căldură, pe măsură ce furtuna a trecut prin stat, provocând lipsuri de apă și alimente.

Fundația Beyoncé BeyGOOD ajută victimele furtunii din Texas

Furtuna de zăpadă a dus la 47 de decese, conform rapoartelor din USA Today, iar temperaturile înghețate sunt, de asemenea, un motiv imens de îngrijorare pentru animale și condițiile lor de viață.

Vedetele au trimis rugăciuni celor afectați de starea de urgență, mulți intrând pe rețelele sociale pentru a-și împărtăși mesajele de susținere. Născut în Texas, Matthew McConaughey a scris:

„Trimit rugăciuni de reziliență și umanitatea mâinii de ajutor tuturor texanilor care se luptă cu înghețul. Am întins mâna pentru a ajuta @mealsonwheels, @AAULTX, @BGCAustin. Pentru mai multe informații pentru resurse, cum puteți ajuta sau pentru a dona, atingeți linkurile de mai sus. „

Chrissy Teigen le-a cerut adepților săi „vă rugăm să enumerați câteva modalități bune de a ajuta Texasul aici – pentru mine și pentru noi toți”.

Reese Witherspoon a încărcat, de asemenea, o postare din inimă când a scris: „Peste 4 milioane de case sunt fără energie în Texas. Aceste familii au nevoie de atenția noastră. Împărtășirea unor resurse ale organizațiilor care ajută comunitatea. @atxfreefridge @DFWmutualaid @mutualaidhou. „

Sursa – Glow Magazin.

Citește și