BNR şi-a lansat oficial contul de Instagram

0

Banca Naţională a României îşi extinde prezenţa în mediul online prin lansarea oficială a contului de Instagram, conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

„Prin dezvoltarea continuă a portofoliului de instrumente digitale de comunicare, Banca Naţională a României urmăreşte atragerea unor noi segmente de public, în vederea creşterii nivelului general de informare cu privire la activitatea băncii centrale”, se menţionează în comunicat.

Contul de Instagram se va diferenţia de celelalte canale social media utilizate de BNR în acest moment (Twitter, LinkedIn, YouTube) prin promovarea unui conţinut vizual atractiv, creşterea interactivităţii şi a nivelului de accesibilitate pentru publicul care nu este specializat în mod necesar în domeniul economic, precizează sursa citată.

Iniţiativa BNR de utilizare a acestei reţele sociale se corelează cu demersuri similare întreprinse de alte bănci centrale europene, dar şi cu cele mai recente tendinţe din mediul digital, subliniază reprezentanţii băncii.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și