Actualitate

Boldea a trimis invitaţii lugojenilor pentru a veni la bazin: “Nu veţi putea face baie”

Boldea a trimis invitaţii lugojenilor pentru a veni la bazin: “Nu veţi putea face baie”

Autoliv

Primăria Lugoj, la comanda primarului în funcţie Boldea, a tipărit câteva mii de foi A4 pe care a scris o invitaţie adresată lugojenilor, pentru a participa vineri, 20 mai, începând cu orele 18, la inaugurarea bazinului acoperit din Ştrand.

Potrivit documentului, lugojenii sunt invitaţi „să descoperiţi la faţa locului toate facilităţile pe care vi le poate oferi noua bază de agrement ultramodernă. Este vorba de un bazin principal de 25 e metri şi de 4 jacuzzi”, se arată în document, în care se aminteşte de toate facilităţile bazinului, dar şi de cum această investiţie va ridica standardele de calitate a vieţii Lugojulului.

Contactat pentru un punct de vedere, Cetăţeanul l-a găsit pe primar chiar la bazin, acolo unde au loc în continuare teste.

„Am băgat apă în bazin, în jacuzzi, e caldă apa, bulbuceşte, e gata totul. Nu vor putea face oamenii baie vineri, păi nu avem cum, nu avem salvamar, trebuie tăiate bilete, nu se poate aşa din prima zi. Mai durează, nu foarte mult, dar în curând va putea fi folosit”, a precizat primarul oraşului.

Întrebat despre invitaţiile pe care lugojenii le-au primit în poştă, Boldea s-a ferit să dea prea multe detalii.

„Am trimis vreo 60 de invitaţii la oamenii importanţi, la preoţi, oameni politici, la toate oficialităţile”, a mai precizat Boldea.

Baza de agrement, deşi nefuncţională, este dotată cu saună, sală de masaj, duşuri cu cromoterapie, duşuri normale, vestiare şi cabinet medical. În loc să facă baie în apă termală, aşa cum se dorea la început de proiect, lugojenii se vor îmbăia în apă de la reţea, care va fi încălzită mai mult după soare, din cauza capacităţilor reduse de încălzire a instalaţiei.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. marinescu

  18 mai 2016 at 20:55

  Minciuni pe banda rulanta din nou. Spa-ul nu are autorizatie de functionare, cica nu are salvamar . Daca spuneai ca nu au sosit geamadurile pe comanda mai credeam .Mai nea primaru cat mai vrei sa ne minti>? Pai a inaugura ceva e sa si dai in folosinta nu numai ne arati si „pa te pup” (vorba unui lingau de-al dvs) ne vedem la baie la anu’ si la…..Mako!

 2. Gigel

  19 mai 2016 at 8:58

  Arata foarte bine cladirea atat pe interior cat si pe exterior.E extrem de bine ca avem unde sa mergem la bazin pe timp de iarna.

 3. Gelu

  19 mai 2016 at 10:44

  Oameni buni nu mai fit carcotasi, bazinu si cele 4 jakuzi sunt chiar in regula…acu ca facem baie in el in Mai sau in August nu cred ca mai conteaza. importatn ai ca so facut si chiar arata bine. Bravo Primare

 4. Calin

  20 mai 2016 at 9:47

  Nu se pot face toate odata, oricum schimbariile se vad fata de cum aratau acum ani in urma . Felicitari si spor la treaba, sa va miscati mai repede

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojenii pot zbura spre Palma de Mallorca, Antalya, Santorini şi Constanta în vacanţa de vară! Doua noi curse spre Bucureşti

Daniel Groza29 mai 2017

Lugojul, pe un butoi cu pulbere. Locuitorii sunt indignaţi de ultimul scandal provocat de ţigani. Unii vor “război interetnic”

Cetateanul29 mai 2017

Cea mai aşteptată premieră a lunii ajunge şi la Cinema Bela Lugosi. Piraţii din Caraibe 5 se poate vedea 3D

Cetateanul29 mai 2017

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017
%d blogeri au apreciat: