Politică

Boldea nu caută trădătorul în PSD Lugoj: „Microfonul a fost plasat din exterior, am anunţat Poliţia!”

Boldea nu caută trădătorul în PSD Lugoj: „Microfonul a fost plasat din exterior, am anunţat Poliţia!”

Autoliv

Scandal uriaş în cadrul filialei lugojene a Partidului Social Democrat, după ce înregistrarea cu şedinţa de partid ce a avut loc luni seara a ajuns pe mâna presei din oraş. De la publicarea primelor articole, primarul Boldea a ordonat membrilor de partid să îi găsească trădătorul, persoana care a înregistrat şi trimis spre jurnalişti înregistrarea în care edilul şef turuie că este nemulţumit de activitatea PSD-iştilor de seamă ai organizaţiei politice.

Surse apropiate partidului au declarat pentru Cetăţeanul că Boldea s-a supărat la culme după ce a văzut că pe internet a apărut înregistrarea, mai ales că le-a spus membrilor de partid prezenţi la şedinţă că, dacă s-ar întâmpla asta, ar fi un lucru incalificabil.

„S-ar putea ca deseară să citesc pe site-uri ce am vorbit aici, dacă şi asta se întâmplă, atunci nu are rost, nu are rost. Sunt ultimele 10 zile, până acum am făcut tot ce s-a putut administrativ, acum e nevoie să facem politic, să scoatem oamenii la vot”, explică Boldea în faţa PSD-iştilor.

Deși surse din partid ne-au spus că deja se caută trădătorul, primarul Francisc Boldea susține oficial pentru Cetățeanul că, din punctul lui de vedere, nu un PSD-ist ar fi înregistrat şedinţa de luni.

„Sunt convins că nu din interior a fost înregistrată. A fost plasat din exterior microfonul, am şi făcut plângere la poliţie. Am încredere în membrii partidului, nu bănuiesc pe nimeni”, a declarat pentru Cetăţeanul Francisc Boldea.

Citeşte ediţia tipărită a ziarului Cetăţeanul de joi şi vezi alte dezvăluiri importante din şedinţa PSD. De exemplu, cum plănuieşte Boldea să implice o multinaţională din Lugoj în campania electorală, cu ocazia zilei de 1 Iunie după ce s-a mai folosit de imaginea altei multinaţionale, sau de frica cui a anulat Festivalul Berii. Toate detaliile întâlnirii PSD în ziarul de joi.

(AUDIO) Boldea, părăsit de propriul partid! Apel disperat: ”Candidatul fără partid e zero, iar zero ăla sunt eu!”

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Anisoara

  25 mai 2016 at 13:51

  Sunt dezamagita total, nu am sa mai votez cu acest om niciodata! Amin!

  • dinel

   25 mai 2016 at 17:39

   Aceasta este fata nevazuta a dlui.Boldea care la toate sedintele cu usile inchise are o atitudine superioara care crede ca noi cei din partid suntem inferiori.Adevarul ca cel putin de 3 ori a spus in urma cu 4 ani ca 2 mandate sunt suficiente si ca v-a lasa locul tinerilor unde chiar a pomenit intrun cadru mai rastrans de Dobra ca va fii noul primar.Minciuni de moda veche.

 2. Pingback: IPJ Timiş nu confirmă depunerea unei plângeri în legătură cu microfonul misterios care ar fi fost plasat la şedinţa PSD | Cetateanul.ro

 3. Borosteanu Cristian Stefan

  25 mai 2016 at 16:41

  De obicei, oamenii parasesc corbia la greu. Semn ca, nu mai este mult pana se va scufunda intregul grup social-democrat. Vor urma zile tare frumnoase!

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: