Actualitate

Boldea promite că va scoate voleiul din impas şi va acorda bani pentru legitimarea sportivelor

Boldea promite că va scoate voleiul din impas şi va acorda bani pentru legitimarea sportivelor

Autoliv

Francisc Boldea, primarul Lugojului, spune că situaţia critică a voleiului lugojean va fi remediată în cel mai scurt timp. Edilul şef al municipiului a afirmat că va debloca suma de 50 de mii de lei alocată în urmă cu două săptămâni la rectificarea de buget şi că va mai direcţiona spre CSM Lugoj încă 100 de mii de lei. Boldea a afirmat că aceste sume vor fi acordate doar pentru secţia de volei, în scopul legitimării sportivelor.

“Nu am primit banii de la Consiliul Judeţean până la această dată. În urmă cu două luni am suplimentat cu 300 de mii de lei plus 140 de mii de lei. Deci suma de 440 de mii de lei pentru ca plăţile să fie făcute. Cu două săptămâni în urmă, la rectificarea de buget, am mărit suma acordată CSM-ului cu 50 de mii de lei. Având în vedere că nu am primit banii de la Consiliul Judeţean, pentru şedinţa ordinară din 29 septembrie am suplimentat cu încă un 100 de mii de lei. Totalul de 150 de mii de lei va fi suficient pentru legitimarea sportivelor. Prin urmare nu va exista nicio problemă ca echipa de volei să nu-şi poată face legitimările. Doresc ca aceşti bani să fie folosiţi exlusiv pentru echipa de volei, pentru a avea asigurată baza până vin banii de la judeţ. Aşteptăm să primim sumele şi de la Consiliul Judeţean, chiar dacă nu vor fi achitate în întregime”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Edilul şef a precizat că nu se ia în calcul pentru moment desfiinţarea unor secţii din cadrul clubului şi că acest lucru s-ar putea întâmpla doar dacă CJT-ul nu îşi va aduce nicio contribuţie.

“Nu se pune problema desfiinţării a niciunei secţii deocamdată, deoarece sunt încrezător că vor veni banii de la Consiliul Judeţean. Această posibilitate va fi luată în considerare în care CJT-ul nu va vira nicio suma pentru CSM Lugoj. Nu pot fi executate de către bugetul local toate tipurile de cheltuieli, doar în conformitate cu ceea ce spune Legea Sporturilor”, a adăugat Francisc Boldea.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. Borosteanu Cristian Stefan

  23 septembrie 2016 at 12:55

  Nu va mai faceti sperante. Lugojul nu va mai primi banii de la CJ Timis. Asa ii place primarului, sa ne tot amageasca. Cum ramane cu plata salariilor? Legitimam sportivii si ii lasam cu conturile goale?
  Sa ne trezim odata pentru totdeauna. Si sa fim cinstitit, pentru ca au trecut alegerile locale.

  • daniel

   23 septembrie 2016 at 16:43

   Bataie de joc pe strada Baritiu unde se afla 4 gropi de 1/1 pe mijlocul strazii care se pare se vrea sa reprezinte guri de canal si contructorul a uitat sa le umple cu astfalt si soferii sunt obligati la chin,iar mai nou si pe Lalelelor vad ca se ridica gurile peste nivelul carosabilului.DE CE?

  • Andrei

   23 septembrie 2016 at 22:52

   Restante la fotbal 2 luni lupte ambele stiluri 1 luna plus premieriile de campioni, boxul nici un ban
   Cand se vor trezi la realitate cei aleși sa ne conducă??

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: