Autoliv Lugoj

Administrație

Bologa scoate”Cartea neagră a administrației Boldea”: „E cel mai slab primar din câți a avut Lugojul. E depășit, e bătrân…”

Bologa scoate”Cartea neagră a administrației Boldea”: „E cel mai slab primar din câți a avut Lugojul. E depășit, e bătrân…”

Cetateanul Lugoj

Din colaboratori, în duşmani. Aşa s-ar putea caracteriza în câteva cuvinte noua relaţie dintre fosul preşedinte CSM Lugoj, Gheorghe Bologa şi primarul Francisc Boldea. Imediat după ce şi-a dat demisia de la CSM Lugoj, pentru care a dat vina pe edilul şef şi modul în care acesta guvernează fondurile oraşului, Bologa  și-a dat demisia și din PSD și a început o adevărată campanie anti-Boldea pe profilul personal de Facebook.

În ultimele zile, fostul consilier PSD a postat mai multe fotografii din Lugoj, din zone care au nevoie de lucrări de reparaţii sau care nu au fost finalizate de către actuala administraţie, pozele fiind acompaniate de mesaje de nemulţumire. Pe 8 noiembrie, Bologa a postat două imagini din parcarea Stadionului Municipal, distrusă şi niciodată reabilitată de primărie.

„Două fotografii valorează mai mult decât 1000 de cuvinte de-a lui Boldea”, a fost mesajul cu care imaginile au fost publicate pe Facebook.

Postarea a devenit un fel de motto al lui Bologa, acesta folosindu-se de aceleaşi cuvinte când a publicat şi imagini de la podul pietonal, care nici acum, la doi ani de la inaugurare, nu are pista pentru biciclişti promisă de Boldea, dar şi în cazul târgului de vechituri de la marginea oraşului, rămas nemodernizat.

„După ce m-a făcut cel mai slab director al CSM Lugoj, vreau să îi demonstrez domnului primar că şi el este cel mai slab primar din câţi a avut Lugojul. E depăşit, e bătrân, ăsta e municipiu, nu comună, nu mai poate face faţă. Primesc în fiecare zi poze de la oameni, dacă strâng 300, 400 de postări dinastea, o să fac o carte, se va numi „Cartea Neagră a administraţiei Boldea”. Îmi pare rău că acum doi ani m-am asociat cu cine nu trebuia, altceva nu am ce să spun, iubesc sportul şi credeam că pot schimba ceva, m-am înşelat”, a precizat Gheorghe Bologa pentru publicaţia noastră.

Contactat de Cetăţeanul, primarul Boldea l-a criticat la rândul său pe Bologa, la final urându-i sănătate.

„El a fost la PNL, după l-am primit la PSD de bună credinţă, a îndeplinit doi ani de zile la club funcţia de director şi la prima problemă mai grea a dat bir cu fugiţii. Acum din laşitate, încearcă. Eu nu am avut discuţii cu el, nici nu şi-a depus demisia la mine, după doi ani, ori ce om care are puţină şcoală ar fi trebuit să facă acest lucru. Dânsul şi-a depus la presă, la registratură, nu am mai avut dialog. Ce scrie, ce face, aia în funcţie de caracterul omului”, a declarat primarul Lugojului pentru Cetăţeanul.

Primarul a explicat şi că în următoarea şedinţă de consiliu va aloca bani pentru a rezolva până la finalul anului problemele financiare ale CSM-ului.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Marius

  10 noiembrie 2016 at 16:35

  Din cate stiu eu , ala e un pod pietonal . Cei cu biciclete sa mearga pe unde au mers si pana acum.

 2. Borosteanu Cristian Stefan

  10 noiembrie 2016 at 18:23

  Există deja o carte neagră. Dar se află la editură. Sunt sigur că va avea priză la public. Ai carte, ai parte.

 3. luminita wallner

  18 noiembrie 2016 at 16:29

  I-ai parasit pe liberalii cei rai si te-ai dus la”cei buni”, ti-a trebuit cam mult ca sa le vezi, celor buni, adevarata fata dar, mai bine mai tarziu decat niciodata.

 4. Lazarescu

  28 noiembrie 2016 at 8:55

  Asa se intampla cand ai trecut la varsta de pensionare si nu te-ai ridica de pe scaun nici in al 12-lea ceas.Cat timp a stat la CSM apartul foto era pus in cui,acum ofera lectii de demagogie si de morala.

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017

[FOTO] Casă din Lugoj, inundată în urma unei intervenţii a celor de la Meridian

Gabriel Iosa8 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: