Administrație

Bologa scoate”Cartea neagră a administrației Boldea”: „E cel mai slab primar din câți a avut Lugojul. E depășit, e bătrân…”

Bologa scoate”Cartea neagră a administrației Boldea”: „E cel mai slab primar din câți a avut Lugojul. E depășit, e bătrân…”

Autoliv

Din colaboratori, în duşmani. Aşa s-ar putea caracteriza în câteva cuvinte noua relaţie dintre fosul preşedinte CSM Lugoj, Gheorghe Bologa şi primarul Francisc Boldea. Imediat după ce şi-a dat demisia de la CSM Lugoj, pentru care a dat vina pe edilul şef şi modul în care acesta guvernează fondurile oraşului, Bologa  și-a dat demisia și din PSD și a început o adevărată campanie anti-Boldea pe profilul personal de Facebook.

În ultimele zile, fostul consilier PSD a postat mai multe fotografii din Lugoj, din zone care au nevoie de lucrări de reparaţii sau care nu au fost finalizate de către actuala administraţie, pozele fiind acompaniate de mesaje de nemulţumire. Pe 8 noiembrie, Bologa a postat două imagini din parcarea Stadionului Municipal, distrusă şi niciodată reabilitată de primărie.

„Două fotografii valorează mai mult decât 1000 de cuvinte de-a lui Boldea”, a fost mesajul cu care imaginile au fost publicate pe Facebook.

Postarea a devenit un fel de motto al lui Bologa, acesta folosindu-se de aceleaşi cuvinte când a publicat şi imagini de la podul pietonal, care nici acum, la doi ani de la inaugurare, nu are pista pentru biciclişti promisă de Boldea, dar şi în cazul târgului de vechituri de la marginea oraşului, rămas nemodernizat.

„După ce m-a făcut cel mai slab director al CSM Lugoj, vreau să îi demonstrez domnului primar că şi el este cel mai slab primar din câţi a avut Lugojul. E depăşit, e bătrân, ăsta e municipiu, nu comună, nu mai poate face faţă. Primesc în fiecare zi poze de la oameni, dacă strâng 300, 400 de postări dinastea, o să fac o carte, se va numi „Cartea Neagră a administraţiei Boldea”. Îmi pare rău că acum doi ani m-am asociat cu cine nu trebuia, altceva nu am ce să spun, iubesc sportul şi credeam că pot schimba ceva, m-am înşelat”, a precizat Gheorghe Bologa pentru publicaţia noastră.

Contactat de Cetăţeanul, primarul Boldea l-a criticat la rândul său pe Bologa, la final urându-i sănătate.

„El a fost la PNL, după l-am primit la PSD de bună credinţă, a îndeplinit doi ani de zile la club funcţia de director şi la prima problemă mai grea a dat bir cu fugiţii. Acum din laşitate, încearcă. Eu nu am avut discuţii cu el, nici nu şi-a depus demisia la mine, după doi ani, ori ce om care are puţină şcoală ar fi trebuit să facă acest lucru. Dânsul şi-a depus la presă, la registratură, nu am mai avut dialog. Ce scrie, ce face, aia în funcţie de caracterul omului”, a declarat primarul Lugojului pentru Cetăţeanul.

Primarul a explicat şi că în următoarea şedinţă de consiliu va aloca bani pentru a rezolva până la finalul anului problemele financiare ale CSM-ului.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Marius

  10 noiembrie 2016 at 16:35

  Din cate stiu eu , ala e un pod pietonal . Cei cu biciclete sa mearga pe unde au mers si pana acum.

 2. Borosteanu Cristian Stefan

  10 noiembrie 2016 at 18:23

  Există deja o carte neagră. Dar se află la editură. Sunt sigur că va avea priză la public. Ai carte, ai parte.

 3. luminita wallner

  18 noiembrie 2016 at 16:29

  I-ai parasit pe liberalii cei rai si te-ai dus la”cei buni”, ti-a trebuit cam mult ca sa le vezi, celor buni, adevarata fata dar, mai bine mai tarziu decat niciodata.

 4. Lazarescu

  28 noiembrie 2016 at 8:55

  Asa se intampla cand ai trecut la varsta de pensionare si nu te-ai ridica de pe scaun nici in al 12-lea ceas.Cat timp a stat la CSM apartul foto era pus in cui,acum ofera lectii de demagogie si de morala.

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Taxele şi impozitele Lugojului au rămas la fel, deşi puteau să fie mai mici. Primarul şi majoritatea PSD -ALDE nu au fost de acord

Daniel Groza28 aprilie 2017

Primarul a retras proiectul prin care intenţiona cedarea gratuită a centralei din Micro IV fundaţiei condusă de fraţii Olariu

Cetateanul27 aprilie 2017

Judecătorii vor decide cine va ocupa un loc din Cosiliul Local Lugoj. Conflictul din PMP continuă

Daniel Groza27 aprilie 2017

PNL cere amânarea proiectului pentru cedarea gratuită a fostei centrale din Micro IV fundaţiei condusă de fraţii Olariu

Cetateanul27 aprilie 2017

Şcoala de Arte din Lugoj, aflată într-o stare deplorabilă, va purta numele fostului director, Remus Taşcău

Cetateanul26 aprilie 2017

Consilierii locali lugojeni se întâlnesc într-o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Daniel Groza21 aprilie 2017

Primăria sau Meridian nu pot rezolva situaţia blocurilor cu beciurile inundate, spune primarul Lugojului

Daniel Groza21 aprilie 2017

De 15 ani, un bloc din Lugoj e inundat la fiecare ploaie. Nimeni nu ia nicio măsură!

Daniel Groza19 aprilie 2017

Primăria Lugoj va avea regulament nou pentru asistenţii care îngrijesc persoanele cu dizabilităţi la domiciliu

Cetateanul19 aprilie 2017

Cresc sau scad impozitele lugojenilor din 2018? Propunerea primarului va fi discutată în ședința Consiliului Local

Daniel Groza18 aprilie 2017

Vârstnicii din Lugoj vor primi tichete sociale după reguli noi

Daniel Groza13 aprilie 2017

Ce salarii vor avea primarul Lugojului şi cei ai comunelor din zonă, după noua lege a salarizării

Cetateanul12 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: