Autoliv Lugoj

Sport

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Cetateanul Lugoj

Complexul Banu Sport din Timişoara a găzuit sâmbătă, 26 noiembrie,  Gala Internaţională de box, denumită Cupa Timişoara, Memorialul Traian Prodea, cu participarea sportivilor din Serbia,  de la CSM Lugoj, CSM Timişoara, LPS Banatul Timişoara şi CS Banatul Timişoara. Deşi şi-a anunţat prezenţa, Centrul Olimpic Reşiţa nu a ajuns la competiţie.

Gala a cuprins 13 meciuri, la diferite categorii de greutate, de la Lugoj participând patru sportivi. Unul dintre ei, Raul Predescu, deşi a fost deplasat la Timişoara, nu a avut adversar la categoria 69 kg şi nu a boxat.

La 57 kg, Flavius Gomoescu a pierdut la puncte în faţa lui Florin Oancea, un sportiv de la LPS Banatul Timişoara. După un meci extrem de disputat în cadrul categoriei 91 kg, Denis Berciu a pierdut la decizia arbitrilor în faţa lui Flavius Chirilă de la CS Banatul Timişoara.

“Nu vreau să comentez decizia arbitrilor. Meciul a fost foarte strâns, iar decizia putea să fie de partea oricui. Şi adversarul lui a fost un sportiv medaliat, care a făcut parte din Lotul Olimpic de la Reşiţa. Noi l-am văzut câştigător pe Berciu, însă arbitri nu au fost de aceeaşi părere”, a declarat Ştefan Gomoescu, coordonatorul secţiei de box al CSM Lugoj.

La +91 kg, Cătălin Mintioan a fost învins la rândul său în meciul contra lui Musa Hamza, un sportiv de la CS  Banatul Timişoara.

“A fost o gală foarte puternică, iar meciurile cele mai grele s-au disputat la categoriile unde au boxat sportivii lugojeni”, a adăugat Ştefan Gomoescu.

Următoarea competiţie la care boxerii lugojeni vor participa este Cupa Revoluţiei, care va avea loc în 9 decembrie la Timişoara şi va fi organizată de Asociaţia Judeţeană de Box Timiş.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: