BRomania, gata să mai producă un film, după succesul imens al comediei „Miami Bici”

0

După ce a avut un succes imens în România cu „Miami Bici”, Matei Dima, alias BRomania, alături de Micutzu și Alex Coteț, se pregătesc de un nou film: „Teambuilding”.

Matei Dima s-ar putea denumi un om creativ, chiar și pe timp de izolare. Acesta a început deja să lucreze la un nou film. Vorbim așadar despre lungmetrajul „Teambuilding”, la care lucrează alături de Micutzu și Alex Coteț, o comedie despre viața de șef și angajat, despre problemele din orice firmă, mici sau mai mari, de la noi din țară.

După succesul pe care l-a avut cu producția „Miami Bici”, care a devenit cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe și care din 1 aprilie a intrat și în grila Netflix, Matei este gata pentru un alt gen de comedie.

„Teambulding este adaptarea unui gen de comedie cu care m-am identificat în filmele americane fix în perioada când îmi formam simțul umorului’, spune el.

„Este un pas riscant, dar necesar pentru dezvoltarea pieței românești. Tot ce știu acum este că îmi place foarte mult povestea și că sunt foarte entuziasmat să petrec următoarele luni lucrând cu doi dintre oamenii care mă fac să râd cel mai tare în viața reală. Sperăm să facem același lucru și în viața imaginată de noi în Teambuilding, așa că rămâneți aproape pentru mai multe detalii în următoarea perioadă și follow Viva la Vidra pe Instagram pentru ultimele știri’, declară Matei.

La fel ca Matei, Alex Coteț admite că acest proiect este pentru el un pas esențial, deoarece, după ani de experiență în publicitate, a dorit să se implice în regia de lungmetraj odată cu „Teambuilding”:

„Matei și Cosmin m-au motivat să fac un pas pe care îl tot amân de câțiva ani de zile: regie de lungmetraj. Probabil l-aș mai fi amânat încă 10 ani de acum încolo, însă experiența „Miami Bici’ mi-a arătat că furtuna perfectă nu există. Trebuie să o creezi. Iar acum mă simt mai pregătit decât aș fi fost în urmă cu doi ani, chiar dacă este greu pentru cineva venit din publicitate, unde mereu decide altcineva pentru tine ce e bine și ce nu e bine în ceea ce faci. Acum, responsabilitatea e doar pe umerii noștri. De aceea mă bucur că Matei și Cosmin au încredere în mine pentru acest proiect și abia aștept să fac oamenii, din nou, să râdă”, adaugă acesta.

Rolurile principale în această producție le revin lui Matei și lui Micutzu (Cosmin Nedelcu), acesta garantând și el că se va lăsa cu hohote de râs:

„E primul film în care voi avea un rol principal și din start e o onoare, iar asta nu s-a întâmplat pentru că voi fi și eu producător asociat. E o combinație de zile mari, sunt alături de un om teribil de amuzant și teribil, Matei Dima, căruia îi și datorez deschiderea mea față de pasul acesta important din cariera mea. Sub bagheta ilustrului Alex Coteț, om la fel de teribil, care și scrie, dar și regizează această capodoperă comică, mă simt în totală siguranță, dovada fiind nenumăratele clipuri virale construite sub atenta sa supraveghere și viziune. Vă garantez că va fi amuzant’, concluzionează cunoscutul standup-er.   

„Vrem să schimbăm puțin percepția pe care o au corporatiștii în România. Ne-am obișnuit să considerăm viața de corporatist ca fiind plictisitoare și sterilă. Dar în realitate, oamenii ăștia trec prin atât de multe situații limită într-o săptămână, încât Oceans 11 e film de copii pe lângă ce trăiește un contabil din Pipera. E și normal să ți se taie picioarele de emoție când sari cu parașuta. Dar te-a luat vreodată cu leșin de la un Excel completat greșit? Aș vrea să aduc asta pe marele ecran: rivalitățile, certurile, panicile și mai ales prostiile făcute la beție, adică în teambuilding’, mai susține Alex Coteț.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: iqads.ro, b1.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și