Bruno Mars dezvăluie că va cânta la Grammy cu Anderson .Paak: „Acest lucru este pentru voi”

0

Cere și ți se va da! Bruno Mars și Anderson .Paak – cunoscut în zilele noastre sub numele de Silk Sonic – urmează să cânte duminică la premiile Grammy, alăturându-se unui grup de vedete alcătuit din colegi de muzică de renume precum Taylor Swift, Megan Thee Stallion, Bad Bunny și Harry Styles.

Mars, în vârstă de 35 de ani, a împărtășit marți seară știrile interesante pe Twitter și Instagram, scriind alături de anunțul său pe ultima platformă:

„Nu este pentru noi. Este pentru tine. You #SilkSonic”. Anunțul a venit la doar două zile după ce cântărețul melodiei „Uptown Funk” a postat o scrisoare deschisă organizatorilor Grammys pe Twitter, scriind:

„Dacă puteți vedea în inimile voastre că ar trebui să lăsați doi muzicieni să cânte la spectacolul vostru, vom aprecia cu adevărat. Tocmai am lansat o melodie și am putea folosi cu adevărat promovarea acesteia chiar acum. „

Mars a spus că el și .Paak, 35 de ani, „au multe pe acest disc (și jocul Pelicans săptămâna viitoare, dar asta este o altă poveste). Nu am reușit să cântăm de ceva timp și vrem doar să cântăm. Voi trimite o casetă de audiție și voi face cât mai multe teste covid de câte avem nevoie. Promit că nu vom fi în plus. Ne dorim cu adevărat un concert din nou. ” „Sper că veți lua în considerare această cerere și ne veți da posibilitatea să strălucim. Cu dragoste, Silk Sonic”, a conchis el.

Vineri, Mars și .Paak au lansat „Leave the door open”, primul lor single ca duo Silk Sonic. Piesa va apărea pe următorul album al câștigătorilor Grammy, pe care Mars l-a anunțat săptămâna precedentă. Perechea a lansat, de asemenea, un videoclip muzical pentru melodia R&B, care a fost regizată de Mars și Florent Dechard.

„I’ma leave the door open/ Imma leave the door open, girl,” . „Imma leave the door open, hoping/ That you feel the way I feel/ And you want me like I want you tonight, baby/ Tell me that you’re coming through.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și