Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Politică

Buciu: ”Boldea, Martinescu și Ambruș au fraudat bugetul cu 5 milioane de euro la schimbul de teren cu Măran”

Buciu: ”Boldea, Martinescu și Ambruș au fraudat bugetul cu 5 milioane de euro la schimbul de teren cu Măran”

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Un candidat la Primăria Lugoj dezvăluie cum s-ar fi făcut schimbul prin care Primăria a cedat 16 hectare lui Florin Măran pe strada Timișoarei contra terenului și locuințelor de pe partea stângă a străzii Herendeștiului.

Candidatul independent Claudiu Buciu scoate la iveală documente care arată că schimbul de terenuri între Primărie și Tehnocer (Herendeștiului / Timișoarei) s-ar fi făcut ilegal. Acesta susține că schimbul s-a început în timpul mandatului Martinescu în 2008 și s-a încheiat în mandatul Boldea fără să se facă minimele eforturi din partea Primăriei pentru a se asigura că terenul lui Măran nu este evaluat la un preț de 8-9 ori mai mare decât îl cumpărase cu patru luni în urmă, după cum declară Claudiu Buciu.

De asemenea, schimbul s-ar fi admis fără ca aleșii locali să aprobe rapoartele de evaluare, raporturi care nu i-au fost puse la dispoziție de Primărie prin legea transparenței ca fiind secrete. Buciu susține că are probe pentru toate cele afirmate în materialul video, restul informațiilor reușind să le primească tocmai de la administrație.

”Boldea, Martinescu și Ambruș nu sunt și nu au fost adversari politici. Ei sunt împreună pentru că au aceleași interese”, declară independentul.

Urmăriți un material mai amplu despre afacere în ziarul Cetățeanul de joi, 7 aprilie.

Vezi comentarii (16)

16 Comments

 1. psd-istu

  5 aprilie 2016 at 15:04

  Cred ca intr-o viata anterioara primarul si ,,fratele” au fost pisica ,daca veti merge astazi pe str.Baritiu vedeti cum se astfalteaza peste pamant,gropi si acele canale facute pentru reteaua de apa,iar apoi vom vedea ca strada v-a arata ca celalalte ,adica groaznic.

 2. psd-ist 2

  5 aprilie 2016 at 16:02

  lucrari MADE BOLDEA

 3. REBECA

  5 aprilie 2016 at 16:26

  Domnule,Buciu, ati cautat mult un subiect care sa para”wow!” pe plan local, dar pe unii dintre noi ne lasa reci. Doresti, ca orice lup tanar, ciolanul.Prin ce te-ai remarcat d-ta in acest oras? Tocmai prin aceste teseri de ite murdare.Mai stai pe tusa pana mai capeti experienta.Lugojul a experimentat destul, iar noi cetatenii, avem nevoie si de fapte. Nu cred in omul providential! Categoric nu in Romania!

 4. Bianka

  5 aprilie 2016 at 17:23

  Daca are probe de ce nu a mers cu ele la DNA ??

  • beni

   5 aprilie 2016 at 17:39

   Da ar trebui sa mergi la DNA.Poate vor face dreptate o data si o data.

 5. beni

  5 aprilie 2016 at 17:30

  Frumos exemplu pentru un ,,frate”pocait!Te faci prieten si cu dracu pentru bani.FRATILOR TREBUIE ACESTE PERSOANE SA NU NE FACA DE RUSINE SI SA-I INLATURA !!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. pardalian

  5 aprilie 2016 at 17:53

  Ohooo, saracii cat de tare le pasa de oras. Banuiesc ca in interesul orasului s-a facut tot schimbul, iar ei nu au luat niciun sfant!

 7. Daiana

  5 aprilie 2016 at 19:30

  De ce nu vede nimeni lucrurile bune pe care le-a facut domnul Boldea, doar injurii la adresa dumnealui . Nu e corect !!!

 8. Ioanci

  5 aprilie 2016 at 21:35

  Buciu cred ca prima data ar trebui sa spui ce proiecte ai pt lugoj? Si pe urma sa critici un primar bun cubmulte realizari(strandul, podul de la piata, piata, cinemaul si multe altele) Parerea mea ai ca vb mult si pros

  • S. Tibi

   5 aprilie 2016 at 21:49

   Care strand? Ala parasit de un an si ceva? O sa coste mai mult reparatiile decat finalizarea. Cat despre Buciu, pana nu dai sansa cuiva de a vedea ce poate nu il poti compara cu Boldea. Am vazut ce a facut Boldea…

  • Ioan Viorel

   5 aprilie 2016 at 22:15

   boldea, iar te-ai pus pe scris comentarii!

 9. Johny

  6 aprilie 2016 at 10:27

  Din ce se vede,ziarul Cetateanul e un fel de ziar personal al acestui domn Buciu…precum si LugojInfo.
  Se numeste intoxicare si manipulare a opiniei publice.

 10. Ioanci

  6 aprilie 2016 at 10:56

  Atat poate sa minta asta, acus face Timisul sa curga la deal:))

 11. dinel

  6 aprilie 2016 at 20:27

  Dle .BUCIU ,TREBUIE SA ANALIZATI SI DISCUTATI UN EVENIMENT ORGANIZAT IN ANUL 2014 DE PSD LA UN RESTAURANT DE LUX DIN ORAS ,UNDE PRINTRE INVITATI AU FOST PRIMINISTRUL LA ACEA VREME A ROMANIEI,SOCRUL SAU,CONDUCATORI DE LA CENTRU SI ZONALI,PRIMARI ,UNDE SE PARE CA NU SA CAM PLATIT DE PARTID NIMIC.CULMEA ,FIRMA CARE DETINE RESTAURANTUL A CASTIGAT CONTRACTE CU PRIMARIA SI STATUL.OARE NU ESTE CEVA CURIOS IN TOATE ACESTEA SAU E SIMPLA COINCIDENTA?

 12. Kheseriu k

  9 aprilie 2016 at 18:51

  Mai PRIETENI ai lui Boldea , vi se pare normal sa dai un teren al LUGOJENILOR din noua zona industrială LA ACEA VREME, teren cu PUZ SI AUTORIZAȚIILE PLĂTITE din bani primăriei (cel mai scump teren la acea vreme) contra unui teren privat plin de probleme (aproximativ. 800 oameni). Dacă va Amintiți Maran încerca sa-i alunge in strada cu jandarmi pe cei din colonie si cum nu a putut, a scăpat de problemele care erau strict ale lui făcând acest schimb cu Boldea ! Cine la pus sa facă schimbul ???? Problemele lui Maran au fost pasate pe veci contribuabililor din Lugoj ! Cea mai mare afacere la acea vreme ,!,,,!! Afacerea sau Escrocheria lui Boldea!?? Cati bani ai băgat subt pat Pleata.?

 13. gaman ioan

  9 aprilie 2016 at 19:16

  Acest subiect a fost mereu inabusit de administratia PSD deoarece cu adevarat de aici au mincat bani mai multe personaje! (tatucul in special ) Jaf pe fata ! Tupeu maxim ! Toata lumea tace! Si plateste ! Cine te-a rugat sa faci schimbul Boldea ? Ce aveau cetateni Lugojului cu problemele de mostenire alui Maran sau Tinjeala sau Musong ! NEBUNULEEE! In loc sa aduci investitori pe singurul platou industrial pe Lugojul il avea ….L-AI DAT PT> SPAGA !!!Si vrei sa scapi !!!
  P.S. DE CE AI ALUNGAT FABRICA DE BISCUITI DIN LUGOJ//??? INVESTITIE DE 5 MILIOANE EURO ? DE CE ???????

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

anghel

Încă un independent se înscrie în PNL Lugoj. Consilierul local Mihai Anghel s-a alăturat liberalilor

Daniel Groza27 octombrie 2016
foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016