Autoliv Lugoj

Politică

Buciu ar cumpăra utilaje pentru asfaltări şi guri de canal la Lugoj

Buciu ar cumpăra utilaje pentru asfaltări şi guri de canal la Lugoj

Business Strategist

Candidatul independent Claudiu Buciu a susţinut, marţi după-masa, o conferinţă de presă în care a vorbit despre schimbul de terenuri dintre primarul Boldea şi omul de afaceri Florin Măran, despre lansarea candidaţilor PSD pentru primărie şi consiliu local, dar şi despre viitorul infrastructurii rutiere lugojene.

Buciu a precizat că, dacă va ajunge primar, va cumpăra pentru Lugoj utilaje care să îi permită să asfalteze străzile aşa cum scrie în lege, dar şi care să poată aduce la nivel cu asfaltul gurile de canal din municipiu.

„Obligatoriu avem nevoie de utilaje pentru repararea drumurilor, nu ne putem permite încă patru ani să plătim reparaţii la nişte drumuri executate prost, aceloraşi firme de casă ale primarului. Boldea l-a criticat pe Marius Martinescu, la candidatura din 2008, că nu a ridicat nicio gură de canal, acum suntem în exact acelaşi loc ca şi atunci, nu există nicio gură de canal în oraş la nivel”, a explicat candidatul Claudiu Buciu.

Acesta a precizat şi faptul că este de acord cu centura de sud a Lugojului, care ar scăpa complet oraşul de traficul greu şi ar creşte şansele pentru atragerea de investitori, fiind realizabilă din fonduri europene.

„Ambruş a vorbit despre o pasarelă de 10 milioane de euro prin oraş. Eu o consider o aberaţie, aşa ceva nu se poate face din bani europeni, Ambruş nu ştie însă asta. Avem nevoie însă de centura de sud, dar şi de un cadastru al străzilor, parcărilor şi trotuarelor din oraş, trebuie să ştim exact unde avem de executat lucrări, să ne folosim de tehnologie, de calculator, să reparăm”, a mai precizat Buciu.

Costul unui utilaj pentru aducerea la nivel a gurilor de canal este de 150.000 de euro. Citeşte pe larg, în ziarul Cetăţeanul de joi, 14 aprilie, despre plângerea făcută de fostul primar Martinescu la DNA contra schimbului de terenuri dintre Boldea şi Măran, cum a fost aceasta plimbată între poliţie şi parchet, dar şi despre cum au acaparat Tehnocer şi Matcon aproape toate lucrările publice din municipiu.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. Boian Cornel

  12 aprilie 2016 at 17:54

  Bine, d-le Buciu,trebuie sa creezi un serviciu (ATENTIE :pana in 1989 a existat sub conducerea raposatului Sas,dupa 1989 s-a chemat Edilco,asa a disparut ????),presupun ca ai facut un studiu al rentabilitatii acestui serviciu,sau e gandit numai sa mute banii din Bugetul Local la acest serviciu.Sfatul meu este ,ca pana la alegeri sa prezinti un proiect al eficientei unui serviciu ce obiect de activitate drumurile municipale.

 2. Eusebiu

  13 aprilie 2016 at 12:06

  De ce nu a facut asta cand a fost sef la investii?De ce doar acuma cand se afla in „pozitia” de contracandidat gaseste solutii si vede rezolvarile anumitor situatii.
  Cat timp a stat acolo printre politicieni de ce s-a complacut oare?
  A lucrat in primarie si a facut exact ce a facut si Martinescu, adica 0.Acuma amandoi sunt mari candidati independenti (ca asa e la moda sa fi independent).

 3. indy

  13 aprilie 2016 at 16:29

  Domnule Buciu, daca doriti sa deveniti primar mai bine ati veni cu un plan fezabil bazat pe o strategie bine pusa la punct! Nu veniti cu acuze si denigrari ca suntem scarbiti de astfel de personaje! Momentan ne prezentoate doar vise si kank-kan-uri! Ori veniti cu ceva concret planificat ori mai bine ne lasati ca nu va deosebiti de ceilalti decat prin faptul ca sunteti independent!

Lasă un răspuns

Mai multe în Politică

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017

Bătaie mare pentru cele două mandate de consilier ale PMP. Partidul îi susţine în continuare pe Maşniţa şi Cornean

Daniel Groza1 februarie 2017

Cornel Lera nu vrea consilier judeţean: “Lăsăm tinerii să se implice”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Lugojul rămâne fără parlamentar. Călin Dobra își dă demisia și se întoarce în Consiliul Județean Timiș

Daniel Groza3 ianuarie 2017

Liberalii îi dau peste nas lui Ambruş! Replică din partea unuia dintre cei mai vechi membri

Daniel Groza22 decembrie 2016

Ambruș vrea să pună din nou mâna pe PNL. Vezi scenariul țesut de fostul președinte

Daniel Groza21 decembrie 2016

PNL Lugoj, număr de voturi record la alegerile generale. Ce spune Robu despre demisia lui Buciu

Daniel Groza14 decembrie 2016

Călin Dobra promite că nu va dezamăgi! Claudiu Buciu și-a anunțat demisia din fruntea PNL Lugoj

Daniel Groza12 decembrie 2016

Claudiu Buciu, candidatul PNL Lugoj la Senat este susţinut de un primar ALDE

Cetateanul9 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: