Actualitate

„Bunicii au talent!”. Voluntarii de la AlternativEd, alături de vârstnicii de la Complexul „Sfântul Nicolae”

„Bunicii au talent!”. Voluntarii de la AlternativEd, alături de vârstnicii de la Complexul „Sfântul Nicolae”

Autoliv

Vârstnicii de la Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Nicolae” au participat în această după-masă, la un concurs de talente, intitulat „Bunicii au talent!”. Acesta s-a desfăşurat la Casa Armatei şi a fost organizat de Asociaţia AlternativEd, cu ocazia Săptămânii Naţionale a Voluntariatului. Cei prezenţi au putut urmări un program de poezii, cântece şi dansuri tradiţionale pregtite cu mult drag de către participanţi.

„Suntem la a doua ediție a Concursului „Bunicii au talent!”, organizat în parteneriat cu AlternativEd în cadrul Săptămânii Voluntariatului. Pentru că anul trecut am avut succes cu bunicii noștri și ne-am simțit foarte bine alături de tinerii organizatori, împreună cu sponsori care au oferit cadouri frumoase pentru bunicii noștri, stimulați de asta, și în acest an am pregătit un program divers, de la dansuri de toate felurile, cântece de ieri și de astăzi și ne dorim să păstrăm tradiția”, a declarat”, a declarat pentru Cetățeanul Adriana Hornyac, directoarea Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Nicolae”.

“Astăzi, cu ocazia celei de-a treia zi a Săptămânii Naționale a Voluntariatului, am organizat cea de-a doua ediție a Concursului de talente “Bunicii au talent!”. Pentru că ediția de anul trecut a ieșit foarte bine și am avut aproape 100 de spectatori în sală, anul acesta ne-am dorit să depășim acest număr și am și reușit. Participanții ne-au încântat, la fel ca anul trecut, cu fel și fel de probe, printre care s-au numărat dansuri, cântece în limba maghiară și ucraineană, piese de teatru și multe altele. Țin neapărat să spun că această activitate este una din favoritele mele pentru că învățăm, noi cu toții, un lucru foarte important și anume, că pasiunile nu au limită de vârstă”, a spus Alexandra Laicu, voluntar AlternativEd.

Bunicuţii au fost încântaţi de iniţiativa Asociaţiei AlternativEd, fiind bucuroşi să schimbe impresii şi să petreacă câteva ore deosebite în prezenţa celor mai tineri decât ei.

Plini de veselie, de viaţă şi, mai ales, de talent, vârstnicii au cucerit publicul, dar şi juriul care i-a premiat, iar sala arhiplină i-a recompensat cu ropote de aplauze. Alături de aceştia s-a aflat şi Mihaela Adam, care, însoţită de două fete, le-a oferit celor prezenţi o demonstraţie de Kangoo Jumps.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: